Ana SayfaDizilerKardeşlerim 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Abisinin İntikamını Almak İçin Yemin...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Abisinin İntikamını Almak İçin Yemin Ediyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, Akif’ten kaçarken Melisa’nın kullandığı arabanın altında kalıyor. Kadir, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Melisa’yı sakinleştirmek için annesi ona ilaç veriyor. Kadir, hayatını kaybediyor. Bunu öğrenen Melisa, polise teslim olmak istiyor. Akif, onu alıp teyzesinin yanına götürüyor. Kardeşlerim 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer, abisinin intikamını almak için yemin ediyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Ömer Abisinin İntikamını Almak İçin Yemin Ediyor!

Kardeşlerim 30. bölüm 1. fragmanında; Ömer, abisine bunu kimin yaptığını öğrenmek için her yere ilanlar asıyor. Abisinin katilini bulup ondan intikam almak için yemin ediyor. Asiye, abisinin mezarı başında göz yaşı döküyor. Sahipsiz kalan üç kardeş, bundan sonra ne yapacak? Kardeşler yetiştirme yurduna mı gitmek zorunda kalacak?

İşte Kardeşlerim 30. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1462168817275224078

KARDEŞLERİM 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, Kaan’ın kendisini verdiği görüntüleri izledikten sonra doğruca Akif’in yanına gidiyor. Onu arabasına binerken buluyor. Peşinden giden Kaan, onun kötü bir şey yapmasından korkuyor. Kadir, Akif’i yakaladığı gibi boğazını sıkıyor ve babasını öldürdüğünü elindeki görüntülerden gördüğünü söylüyor.

Daha sonra motosiklete binip karakolun yolunu tutuyor. Akif, Kaan’ın arabasına binip ondan Kadir’i takip etmesini istiyor. Onlar peşinden geldikçe Kadir daha da hızlanıyor. Susan ile Melisa, elektrik kesilince ders çalışamıyor ve evlerinin yolunu tutuyor.

Susan’ın eli arabaya sıkışınca arabayı Melisa’ya veriyor. Melisa, Kadir’e çarpıyor. Arabadan indikten sonra çarptığı kişinin Kadir olduğunu anlıyor. Akif, hemen Melisa’yı Kaan’la eve gönderiyor. Kendisi de Kadir’i hastanenin kapısının önüne bırakıp gidiyor.

Kadir’e, hastanede gerekli müdahaleler yapılıyor ve yoğun bakıma alınıyor. Kardeşleri ve amcası Kadir’in kaza yaptığını ve hastanede olduğunu öğreniyor. Nebahat, Melisa’nın suyuna sakinleştirici koyup onun sürekli uyumasını sağlıyor.

Kendisine gelen Melisa, Kadir’in yanına gitmek istiyor. Babası yine Melisa’nın uyumasını istiyor. Ama Melisa, onların kendisini uyuttuğunu anlayıp o sudan içmiyor. Akif, Melisa’yı hastaneye götürüyor. Melisa fenalaşınca tekrar eve getiriyor. Kadir’in kalbi duruyor. Doktorlar onu tekrar hayata döndüremiyor.

Kadir, hayatını kaybediyor. Onun ölümü kardeşlerinin ve amcasını derinden üzüyor. Melisa, hastaneyi arayıp Kadir’in öldüğünü öğreniyor. Kendisini dışarı atıp Kadir’in evine gidip her şeyi itiraf edeceğini, daha sonra da polise gidip teslim olmayı düşünüyor.

Akif, Melisa’yı arabaya bindirip onu başka şehirdeki teyzesinin yanına götürmek için yola çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler