Ana SayfaDizilerKardeşlerim 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Feci Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Feci Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 29. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kadir, Akif’in babasını nasıl inşaattan aşağı ittiğini gözleriyle görür. Akif’i bulup ondan yaptıklarının hesabını sorar ve onu hapislerde çürüyeceğini söyler. Daha sonra çocuklara Kadir’in kaza geçirdiği haberi gelir. Kardeşlerim 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadir, geçirdiği feci kazadan sağ kurtulabilecek mi?

 Cumartesi Dizileri 2021

Kadir Feci Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Kardeşlerim 29. bölüm 2. fragmanında; Kadir, Akif’in babasını öldürdüğü anların görüntüsünü emniyete götürmek için yola çıkıyor. Akif, ona engel olmak için peşine düşüyor. Motosikletle fazla hız yapan Kadir, feci bir şekilde kaza geçiriyor. Kadir, hayatta kalabilecek mi? Yoksa Akif, Kadir’in de mi ölümüne neden olacak?

İşte Kardeşlerim dizisi 29. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1461725937301663751

KARDEŞLERİM 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Partiden sonra Akif, Kaan’a kendisinin oğlu olmadığını onu, doğduğunda da istemediğini, şimdi de istemediğini söyleyip onu evden kovar. Gidecek yeri olmayan Kaan, o geceyi arabada geçirir. Ertesi gün, Suzan Kaan’dan özür dilemeye gelir ve onu alıp kendi evine götürür.

Evde Harika Kaan’a, Akif’e velayet davası açabileceğini söyler. Kadir, Emel’i götürdüğü kitapçıdan iyi bir iş teklifi alır. İleride yükselebileceği bir iş olaması Kadir’i heyecanlandırır. Okul müdürüyle konuşup işinden istifa edip yeni işini kabul eder.

İş yeri Kadir’e bir araba ve iki takım elbise verir. Kadir, ilk iş gününde on paket kitap seti satar. Kaan, ders çalışmak için Ömer’in yanına gelir. Onlarla Harika’nın kendisine velayet davası açabileceğini söylediğini anlatır. Ama kendisinin bu davayı açmak istemediğini, istediğinin para değil baba olduğunu söyler.

Şengül, konuşmaların sadece bir kısmını duyup hemen ertesi gün Nebahat’e Kaan’ın Akif beye velayet davası açmaya hazırlandığını söyler. Nebahat, Akif’e boşanma davası açacağını, Kaan’ın velayet davası açacağını öğrendiğini ondan, gereken tedbirini almasını ve çocuklarının hakkını ona yedirmeyeceğini söyler.

Akif, öfkeyle okula gider. Tüm arkadaşlarının yanında Kaan’a onun kendisinin oğlu olmadığını ve istemediğini, okulunu da hemen terk etmesini istediğini söyler. Arkadaşlarının içinde rezil olan Kaan, Ömer’in ödev notlarının içinde bulduğu videoyu Kadir’e vermeye karar verir.

Ona bir not yazıp babasının katilini öğrenmek istiyorsa saat 20:00’da verdiği adrese gelmesini ister. Kadir, dakikaları sayıp oraya gider. Karşısında Kaan’ı görünce şaşırır. Kaan, videoyu açıp Kadir’e izletir. Kadir, Akif’in babasını nasıl inşaattan aşağı ittiğini gözleriyle görür.

Kardeşlerim 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Kadir’i Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler