Ana SayfaDizilerAziz 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz'in Hediyesi Efnan'ı Çok Mutlu Ediyor!

İlgili Postlar

Aziz 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz’in Hediyesi Efnan’ı Çok Mutlu Ediyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, Efnan’ın kaçırıldığını öğreniyor. Onu düğün günü gidip kaçırıyor. Efnan’ı alıp Hatice ananın evine götürüyor. Efnan’ın evleneceği kişi Aziz’den şikayetçi oluyor. Aziz, hapse girince Efnan onu kurtarmak için istemediği kişiyle evlenmeye razı oluyor. Aziz, bunu öğrenince Efnan’la evleneceğini açıklıyor. Aziz 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aziz’in hediyesi Efnan’ı çok mutlu ediyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz’in Hediyesi Efnan’ı Çok Mutlu Ediyor!

Aziz 4. bölüm 1. fragmanında; Dilruba, Aziz’i, görmeye halası geliyor. Efnan ona, Aziz’in kendisiyle evleneceğini söylediğini söylüyor. Bunu duyan Dilruba, büyük bir şok geçiriyor. Galip, Handan’ı ve Dilruba’yı evinden kovuyor nişan işini de bozduğunu açıklıyor. Aziz, Efnan’a bir hediye alıyor. İlk defa hediye alan Efnan, çok mutlu oluyor.

İşte Aziz 4. bölüm 1. fragmanı…

AZİZ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz, atölyesini kurmaya kesin karar veriyor. Onun amcasına ve Pierre’e baş kaldırınca Aziz’in yanında olmak isteyen insanlar onun yanına gidiyor. Ona, atölyeyi çalıştırmasında ona destek olacaklarını söylüyor. Galip durumu öğrenip, Aziz’e destek olan adamları işten kovuyor.

Aziz, çok sonradan Efnan’ın kendi evinden kaçırıldığını öğreniyor. Efnan, falakaya yatırılıyor ve buna babası itiraz etmiyor. O anlarda Hatice ana orada oluyor ve Efnan’ın babasının kızına böyle bir eziyet yapılırken onun seyirci kaldığını anlıyor.

Efnan, ayakları kanayıncaya kadar falakaya yatırılıp düğüne hazırlanıyor. Aziz, düğünü basıp Efnan’ı oradan kurtarıp Hatice ananın evine gidiyor. O geceyi orada geçiriyorlar. Aziz’in, düğünden kız kaçırdığı haberi duyuluyor. Dilruba, bunu duyunca fenalık geçiriyor.

Maksude, Dilruba’nın Adem’i vurduğunu, kardeşiyle bir olup suçu Adem’in üzerine attıklarını öğreniyor. Dilruba’yla konuşup durumu bildiğini söylüyor. O ise, Aziz’i unuttuğunu söyleyip onu inandırıyor. İkili birlikte çarşıya çıkıyor. Dilruba, fırsatını bulup Aziz’in yanına gidip Efnan’ı düğününden kaçırmasının hesabını soruyor.

Tartışmanın alevlendiği sırada Aziz, Dilruba’yı öpüyor. Maksude, onların öpüştüğünü görüyor. Aziz, Efnan’ın babasını ayağına çağırıyor ve kızını kendisine satmasını istiyor. Karşılığında o çok sevdiği atını veriyor. Adam razı oluyor. Efnan’la evlenmek isteyen adamın ise kolunu kırıp mahallenin ortasında onu bırakıyor.

Aziz, şikayet üzerine tutuklanıyor. Bunu duyan Efnan, Pierre’nin yanına gidip Aziz’in serbest kalması şartıyla evlenmek istemediği o adamla evlenmek istediğini söylüyor. Aziz, serbest bırakılıyor ve Efnan’ın bu fedakarlığı yapmasına izin vermiyor. Efnan’la evleneceğini söyleyip onu alıp oradan ayrılıyor.

Bu arada Maksude, babasına Adem’i Dilruba’nın vurduğunu ve kardeşiyle bir olup suçu Aziz’in üzerine attığını itiraf ediyor. Paşa’ya, Aziz’in Fransız yönetimine baş kaldıracağı mektubu ulaşıyor.

Aziz 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! Dilruba Aziz’den Efnan’ı Göndermesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler