Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pembe Kardeşini Nasıl Kaybettiğini Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pembe Kardeşini Nasıl Kaybettiğini Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 52. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Dara, sürekli uyuduğu için seansını kaçırıyor. Her şeyin ortaya çıkması Derya için yeni bir başlangıç oluyor. Hem Musa’dan kurtuluyor. Hemde, yeni bir aşka yelken açıyor. Keklik, Tayyar’ın annesini bulduğu güne kadar anlatabiliyor. Pembe, kardeşini nasıl kaybettiğini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Pembe Kardeşini Nasıl Kaybettiğini Anlatıyor!

Kırmızı Oda 53. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kliniğe ilk olarak Keklik geliyor. Keklik, annesinin İstanbul’da nasıl tek başına kendisini doğurduğunu anlatıyor. Günlerce aç susuz kalan Firuzan’ın kanaması oluyor. Çevreden yardım istiyor ve insanlar onun yardımına koşup onu hastaneye kaldırıyor.

KIRMIZI ODA 52. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Firuzan’ın durumunu anlayan hemşire ona yardımcı oluyor. Çocuğu doğana kadar ona hastanede bir iş ve yatak veriyor. Firuzan, hamile olmasına rağmen bir hasta bakıcı tarafından tacize uğruyor. Hastaneye gelen bir köylüsü Firuza’nı tanıyıp Tayyar’a haber veriyor.

Bunu öğrenen Firuzan, tam hastaneden kaçacağı sırada Tayyar’a yakalanıyor. Keklik, daha fazlasını anlatamıyor. Derya, güler yüzle kliniğe geliyor. Doktor hanıma önce yaşadıklarını anlatıyor. Betül, kocasının kendisini Derya’yla aldattığını öğrenip onun ofisini dağıtıyor. Barlas, gürültüyü duyup Derya’nın yanına geliyor.

Musa, kapıya kadar gelip içeri girmeyip hemen oradan ayrılıyor. Derya, bunun üzerine Musa’yla ilişkisini bitiriyor. Musa, Derya’nın ofisine gelip onunla görüşmek istemiyor. Derya, onunla görüşmek istemediğini söyleyip ona kapısını kapatıyor. Ertesi gün Musa, içkili bir şekilde Derya’yı zorla arabasına bindirmek istiyor.

Ama bu sefer Hatice geliyor ve Musa’ya kızından uzak durmasını söylüyor. Ona, kendisini kaybedecek bir şeyi olmadığını eğer bir daha kızını rahatsız ederse onu kendi elleriyle öldüreceğini söylüyor.

O günden sonra Derya çok rahatlıyor. Barlas, ona destek olup onu yemeğe çıkarıyor. İkili yeni bir aşka yelken açıyor. Pembe, annesiyle kliniğe geliyor. Doktor hanım, silahı Pembe’nin annesine teslim ediyor. Ondan, Pembe’nin aslında kocasından boşandığını öğreniyor.

Pembe, doktor hanıma çocukluğunu anlatmaya başlıyor. Babasının her gün kendilerini dövdüğünü, yaralarını gizleyerek okula gittiğini anlatıyor. Boğazı düğümlenerek Yusuf kardeşinin, yine evde çıkan bir kavga sırasında yaralandığını ve babasının kardeşini hastaneye götürmek yerine kendilerini kömürlüğe kilitlediğini anlatıyor.

Yusuf’un yarası derin olduğu için ateşi çıkıyor. Pembe’nin babası sabah, kendilerini kapattığı yeri açtığında Yusuf’un öldüğünü görüyor. Ama yinede bu durumdan kendisini suçlamıyor.

Kırmızı Oda 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya’nın Yardımına Annesi Yetişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler