Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mert Ozan'a Gerçekleri Anlatmaya...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mert Ozan’a Gerçekleri Anlatmaya Karar Veriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Esra, Çağla’ya Mert’in konuşup tartıştığını görüyor. Şirkete girerken Çağla’nın fenalaştığını görüp onu hastaneye yetiştiriyor. Onun hamile olduğunu anlıyor. Ozan’la Esra, Çağla’ya bir oyun oynama kararı veriyor. Ozan, Çağla’yı evine götürüyor. Onun bir açığını yakalamak için Antalya’ya gitmiş gibi görünüyor. Mert, Ozan’a gerçekleri anlatmaya karar veriyor.

Cuma Dizileri 2021

Mert Ozan’a Gerçekleri Anlatmaya Karar Veriyor!

Aşk Mantık İntikam 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Esra, Çağla’yı takip ediyor ve onun Mert(le buluştuğunu görüyor. Tartışmalarını anlamıyor. Ama Çağla’nın Mert’e bir çek yazdığını onun ise kabul etmediğini anlıyor. Çeki buluyor. Ama çekte isim bulamıyor. Çınar, kız kardeşinin Ozan’dan hamile olmadığını öğreniyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çınar, durumu öğrenince Ozan’a anlatmak istiyor. Ona kardeşinin ondan hamile olmadığını tam itiraf edecekken bir telefon geliyor. Fenalaşan Çağla’yı Esra, hastaneye yetiştiriyor. Onun gerçekten hamile olduğundan emin oluyor.

Yinede Ozan’la buluşup, Çağla’nın biriyle buluşmasını beklemek istiyor. Ozan, Çağla’yla barışmış gibi görünüp onunla birlikte yaşamak istiyor. Çağla, Ozan’ın bu kararı sonrasında havalara uçuyor. Hemen Esra’ya hava atmak için birlikte yaşayacakları ev bile bakıyor.

Ozan, Çağla’nın her dediğini kabul ediyor. Hatta şirkette Esra’ya kötü bile davranıyor. Ozan ile Çağla, birlikteyken onun sürekli telefonları çalıyor. Çağla, kapatmak zorunda kalıyor. En sonunda Mert, onların bulunduğu arabaya çarpıyor.

Ozan, Çağla’nın ilişkisini öğrenmek için Antalya’ya gideceğini söylüyor. Çağla, hemen Mert’i dağ evine çağırıyor. Esra ile Ozan, Çağla’nın kiminle buluşacağını beklerken, eve Çınar ve babası giriyor.

Çınar, Ozan’ın Çağla’yı Esra ile birlikte takip ettiğini anlayıp kız kardeşine yardımcı oluyor ve oraya babasıyla birlikte gidiyor. Esra ile Ozan, Çağla’nın kendilerini takip ettiğini anlıyor. Musa, Ozan’ı arayıp hemen ondan şirkete gelmesini istiyor.

Esra ile Ozan şirkete gidiyor ve Ozan’ın bulduğu kişinin Mert olduğunu tanıyorlar. Mert, yine kendisini satan Çağla’nın ipini una sermek için şirkete gidiyor.

Aşk Mantık İntikam 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Çağla’yı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler