Ana SayfaDizilerYargı 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Engin Yaptığı Planla Hedefine Ceylin'i Alıyor!

İlgili Postlar

Yargı 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Engin Yaptığı Planla Hedefine Ceylin’i Alıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yargı, 10. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, Ceylin’in gitmesine çok üzülür. Eren’le dışarı çıkıp dertleşir. Bu arada Ceylin, kendisinin Ilgaz’a göre biri olmadığını inandırmaya çalışır. Birbirlerine aşık olan ikili, ne kadar daha kaçmayı tercih edecek? Yargı 10. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Engin, yaptığı planla hedefine Ceylin’i alıyor.

Pazar Dizileri 2021

Engin Yaptığı Planla Hedefine Ceylin’i Alıyor!

Yargı 10. bölüm 3. fragmanında; Yekta bir basın açıklaması yapıyor ve oğlunun içinden bir canavar çıktığını, onu kendisinin hiç tanıyamadığını söylüyor. Bu arada Laçin’i de affetmiyor. Çınar, Engin’in yanına gidip ondan İnci’ye yaptıklarının hesabını soruyor. Engin, bir avukat arkadaşını yanına çağırıyor ve ona planlarını anlatıp Ceylin’i bitirmek için onunla iş birliği yapıyor.

İşte Yargı 10. bölüm 3. fragmanı…

YARGI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Engin, cinayeti babasının üzerine attıktan sonra Yekta şok olur. Hakim, Engin’i yurt dışına çıkmaması şartıyla serbest bırakır. Yekta, oğlunun yanına gidip madem yanmak istiyorsa o zaman yanmayı beklemesini söyler.

Pars, Engin ile annesinin ifadesini almak üzere onları tek tek odasına alır. Engin, daha önce planladığı her şeyi kılıfına uygun bir şekilde ifadesini verir. Pars, onun yalan söylediğini bildiğini, o gece babasıyla beraber olduğunu söyler. Engin’in serbest kalırsa kaçacağını bilen Pars, onun üzerine saldırdığını söyleyip tekrar Engin’i göz altına aldırır.

Laçin’de, cinayeti Yekta’nın işlediği yönünde ifade verir. Yekta, Pars’ın yanına gidip o gece onun yanında olduğunu bildiğini, eğer o gece neden birlikte olduklarını açıklamazsa gerçekleri anlatmak zorunda kalacağını söyler.

Pars, özel sorunlarını mahkemede açıklamak istemediği için Ilgaz ile Ceylin’le iş birliği yapıp Engin’in o cinayeti işlediğine dair sağlam delil bulmak istediğini söyler. Ceylin, hemen kabul eder. Bu arada Yekta, karısının kendisine yaptığı bu ihanetten sonra evin anahtarlarını değiştirip, banka kartlarını da bloke eder.

Kapıda kalan Laçin, otele gider. Kartlarının bloke edildiğini öğrenince geceyi emniyette geçirmek zorunda kalır. Ilgaz ile Ceylin, Engin’in gözaltı süresi dolmadan bir delil bulmak için zamanla yarışar. Engin’in, köprüde İnci’nin telefonunu kırıp attığını görürler. Ama bunun kesin bir delil olmamasıyla başka bir delil bulmaya başlarlar.

Ilgaz, İnci’nin cesedinin atıldığı yere gider. Olay günü evin camından birinin bakıp kendisini gizlediğini hatırlayan Ilgaz, adamın kapısını çalar. Ama adam konuşmak istemez. Bu arada Metin, kaybolan Zafer’in cesedinin peşine düşer. Bunu kendisine kimin yaptığını öğrenmek için istifa ettiği işine geri döner.

Gül, Mert’in yanına gidip ondan af diler. Ilgaz, adamla çok duygusal bir konuşma yapar. Adamın elindeki görüntüyü alıp emniyetin yolunu tutar. Engin’in gözaltı süresi dolup serbest bırakılır. Ilgaz, onu kapıda yakalar. Engin, mahkemeye çıkıyor ve suçu sabit görüldüğü için tutuklanır.

Ceylin, Ilgaz’a karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Ama cinayet çözüldüğü için ona bir veda konuşması yapar. Arkasını dönüp giderken göz yaşlarını tutamaz.

Yargı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin’in Gitmesiyle Dağılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler