Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Nesime'den Rahatsız Olmaya...

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Nesime’den Rahatsız Olmaya Başlıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün, 3. yeni bölümüyle 21 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ahmet, Mehmet’e annesinin kendisinden sakladığı şeyler olduğunu söyler. Nesime, Cemil’in elinde olan İsmail’le nasıl kaçma planları yaptıklarını hatırlar. Mevsim, İsmail’i bulup onu Nesime’ye vermeyi planlar. Nesime, İsmail’in tutulduğu yere gider. Cemil, durumu öğrenip oraya gelir. Nesime, Cemil’i görünce kaçmaya başlar. Elbet Bir Gün 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet, Nesime’den rahatsız olmaya başlıyor.

Pazar Dizileri 2021

Mehmet Nesime’den Rahatsız Olmaya Başlıyor!

Elbet Bir Gün 3. bölüm 2. fragmanında; Nesime, evde her işe karışmaya başlıyor. Onun rahat tavırları Mehmet’i rahatsız etmeye başlıyor. Gizem’le baş başa kalamamaktan şikayet ediyor.

İşte Elbet Bir Gün 3. bölüm 2. fragmanı…

ELBET BİR GÜN 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Gizem, ablasının daha önce yaşadıklarını hatırlayıp onu evine götürür. Onları müştemilata yerleştirip oradan çıkmamalarını ister. Ama Nesime, o yokken ortaya çıkar. Kedisinin kocasından şiddet gördüğünü Gizem’in de kendisine kucak açtığını söyler.

Murat, Nesime’nin evinin önünde röportaj yaparken kuyuda yaralı bir kadın bulunur. Hacer, hastaneye kaldırılır. Murat, Hacer’in kendisine geldiğini öğrendikten sonra kocasına para verip iyileşince sadece kendi programına çıkmasını ister. Hacer, kendisine gelir gelmez Nesime’nin ismini verir.

Ama kocası ondan jandarmalara ifadesinde bir şey hatırlamadığını söylemesini ister. Nesime, kılık değiştirip Hacer’in yanına hastaneye gider. Ona, kendisinin ismini vermemesini ister. Hacer ise, inatla kendisini onun ittiğini açıklayacağını söyler. Nesime, Hacer’i boğup öldürür.

Mevsim, annesi gelmeden Hacer’le konuşup ses kaydı alır. Gizem, Hacer’in öldüğünü öğrenince ablasından şüphelenir. Ama Nesime, o gün kendisinin birikmiş parasını almak için eve gittiğini söyler. Murat, hastane kameralarından kılık değiştirse de Nesime’yi tanıyor. Hacer’i onun öldürdüğünden şüphelenmeye başlıyor.

Ama henüz programında bunu konu etmek istemiyor. Zamanını bekliyor. Gizem, kocasına Nesime’yi İpek isminde tanıtır. Mehmet, onlar için bir yer ayarlayacağını söyler. İsmail, eve gelir ve evde kimseyi bulamaz. Hemen Nesime’yi arar.

Ahmet, annesinin telefonuna çıkıp babasıyla konuşurken Cemil’in adamları gelip İsmail’i kaçırır. İsmail, Cemil’in eline düşer. Mevsim, her gün annesinin evine gidip onu tanımaya onun kokusunu almak ister. Bu durumu öğrenen Cemil, onun bir daha annesinin evine gitmesini yasaklar.

Mevsim, babasının hala annesiyle evli olduğunu öğrenip bu duruma bir anlam veremez. Sevilay, Mehmet’le yatakta çekindikleri fotoğrafları Gizem’e gönderir. Gizem, kocasının kendisine ihanet ettiğini öğrenecek mi?

Elbet Bir GÜn 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Cemil’e Yakalanmadan Kaçmayı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler