Ana SayfaDizilerDestan Dizisinin Yayın Tarihi Ve Günü Belli Oldu!

İlgili Postlar

Destan Dizisinin Yayın Tarihi Ve Günü Belli Oldu!

Atv’nin yeni gözde dizilerinden Destan, ilk tanıtımıyla büyük beğeni topladı. Dizinin baş rollerini Ebru Şahin ile Edip Tepeli paylaşıyor. Gök Kağanı Korkut Han’ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızı Akkız’ın mücadelesini konu alan dizi şimdiden fenomen olma yolunda ilerliyor. Destan dizisinin yayın tarihi ve günü belli oldu. Ayrıntılar haberimizde…

 Ebru Şahin kimdir?

 Edip Tepeli kimdir?

Destan Dizisinin Yayın Tarihi Ve Günü Belli Oldu!

Destan dizisi ilk bölümüyle 23 kasım salı günü izleyicisiyle buluşacak. Ebru Şahin’in canlandırdığı Akkız’ın “Ben Dağ’ın kızı, Akkız! Eli olmayana el olmaya geldim… Ayağı olmayana yol olmaya geldim. Eksiği tam yapmaya, köleyi hür kılmaya, destanımı dağa göğe yazmaya geldim” sözleri damga vurdu. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı.

İşte Destan dizisinin yeni fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1460286913722597376

 

DESTAN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Destan dizisinin baş rollerini; Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli paylaşıyor. Merakla beklenen dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstleniyor. Senaryosunu ise, Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın kaleme alıyor. Destan dizisinin oyuncu kadrosunda; Deniz BarutBurak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır ve Esra Kılıç gibi isimler yer alıyor.

DESTAN DİZİSİNİN KONUSU!

Destan dizisinin konusu bir efsaneyi konu alıyor. Orta Asya’nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han’ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızı Akkız’la, yine Gök Sarayı’nda Korkut Han’ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşkı anlatan dizide, bu iki garip kuşun sevdalarını kılıç, yüreklerini kalkan yaparak imkansızı nasıl başardıklarını konu alıyor.

Dizinin yapımcı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, Destan dizisinin çekimlerinin başladığını duyurarak tüm ekibe ve oyunculara hayırlı olmasını dilemişti.

Destan’da izleyicinin dönem, hikaye ve prodüksiyon açısından ilk kez böyle bir yapım izleyeceklerini müjdeleyen Bozdağ, ‘Yetim ve savaşçı bir kızla öksüz ve çolak bir çocuğun yürek yüreğe vererek Türklerin kaderini yeniden yazmalarını anlatan ‘Destan’ dizisinin; prodüksiyonu, hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sadece Türkiye’de değil dünyada da çok konuşulacağı konusunda iddialı olduklarını açıkladı.

Destan Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler