Ana SayfaDizilerMasterChef 14. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 14. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 13. haftayı da geride bıraktı. Azize’nin elenmesiyle geriye kalan 11 yarışmacı kaptanlık oyunu için mücadele etti. Kaptanlık oyununda en iyi Islak Hamburgeri yapan yarışmacı mavi takım kaptanı oldu. MasterChef 14. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 13. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 14. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 14. haftanın ilk gününde kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. 11 yarışmacı kaptanlık oyunu için Islak Hamburger yapacaklarını öğrendi. Sergen, oyuna hayli iddialı başladı. Tahsin ile Dilara da, kaptanlığı alacakları için hayli iddialı konuştu. Şefler, ıslak hamburger yapılması için süreyi başlattı.

14. HAFTA KAPTANLIK OYUNU!

Haftaya ana kadroda başlayan her biri birbirinden başarılı yarışmacı mavi takım kaptanı olabilmek için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların yaptığı hamburgerlerin tadımını yaptı ve en başarılı üç yarışmacıyı öne çağırdı.

En iyi Islak hamburgeri yapan isim Dilara oldu. Dilara, mavi takım kaptanı oldu ve kırmızı takım kaptanını belirleme hakkına sahip oldu. Dilara, kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Görkem’i seçti ve takımlar kuruldu.

Mavi takım kaptanı Dilara, seçtiği yarışmacılar; Sergen, Tahsin, Burcu, Mert ve Safanur’u aldı.

Kırmızı takım kaptanı Görkem, seçtiği yarışmacılar; Eren, Hasan, Araz ve Pelin’i aldı.

Takımlar kurulduktan sonra, takım kaptanları kaptanlık düellosu için tekrar mutfağa girdi.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef’in 13. hafta kaptanlık düellosunda yemek yapılmadı. Şefler, her iki takım kaptanına 21 soru soracaklarını ve her bildikleri oy için ilk dokunulmazlık oyununda avantaj sağlayacaklarını açıkladı. Sorular sorulmaya başladı. Hayli keyifli başlayan oyunun sonunda Dilara, iki dakikalık bir avantajla oyunun galibi oldu.

MasterChef’in bu akşam ki yapılacak ilk dokunulmazlık oyununda mavi takım 2 dakika avantajlı olarak oyuna daha erken başlayacak.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’in bu akşam ki bölümünde ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Kavi ve kırmızı  takım en iyi Sushi’leri yapmak için mücadele edecek. Bakalım haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

MasterChef 13. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler