Ana SayfaDizilerYasak Elma 122. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Kumru'nun Oyununa Geliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 122. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Kumru’nun Oyununa Geliyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 121. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Kumru’nun şahitliğini kabul etmiyor. Doğan, iş görüşmek için Yıldız’la yemeğe çıkıyor. Ona şirketin sermaye artırımına gittiğini söylüyor. Yıldız para bulmak için banka banka geziyor. Ömer’in bir tanıdığı bankacıyla randevulaşıyor. Bu arada Kumru, Çağatay’a babasıyla Yıldız’ın ilişkisi olduğunu söylüyor. Çağatay, Kumru’nun oyununa geliyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Çağatay Kumru’nun Oyununa Geliyor!

Yasak Elma 122. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız’la Çağatay’ın boşanma davasına tanık olarak Kumru geliyor. Yıldız, Kumru’nun şahitliğini kabul etmiyor. Avukatına da Kumru’nun şahit olarak geleceğini kendisine söylemediği için çok kızıyor. Mahkeme, ileri bir tarihe erteleniyor. Doğan ile Arzu’nun arası Ender’in oyunu sayesinde bozuluyor.

YASAK ELMA 121. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doğan, Ender’i yanına çağırıp Çağatay’ı bitirmek için sermaye artırımına gittiğini, eğer sermaye koyamıyorsa onun hisselerini kendisinin yönetebileceğini söylüyor. Ender, Kaya’yı arayıp ondan yardım istiyor. Kaya Ender’e kefil olup onun kredi almasına yardımcı oluyor. Doğan, Yıldız’ı iş yemeğine davet ediyor.

Ona da, sermaye artırımından bahsediyor ve eğer o parayı bulamazsa şirket hisselerini kendisinin yönetebileceğini söylüyor. Yıldız, banka banka gezip kredi arıyor. Hiç bir banka ona kredi vermiyor. Bu arada Kumru, Ömer’le yakınlık kurup ondan Çağatay ile Yıldız’ın her adımını öğreniyor.

Kumru, babasının Yıldız’la yemeğe çıktığını duyunca çok sinirleniyor. Arzu, da sinirleniyor ama yinede Kumru’yu sakinleştirmeye çalışıyor. Halit Can elini kapıya kıstırıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Yıldız, durumu öğrenince Doğan’la yemekten erken ayrılıp hastaneye gidiyor.

Çağatay, Doğan’ı hastanede görünce çok sinirleniyor. Bir de onların yemekte olduğunu öğrenince daha da öfkeleniyor. Kumru, Ömer’den Çağatay’ın Yıldız’ı Doğan’dan kıskandığını öğreniyor. Hemen bir plan yapıyor ve evlerinin su basmasını sağlıyor. Ömer’in Yıldız’ı görüştüreceği İsviçre’den gelen bankacıyı yerleştirdiği otelden, babasının oda ayarlamasını sağlıyor.

Bankacının gündüz görüşmelerini doldurup Yıldız’a geç vakit randevu vermesini sağlıyor. Bu arada Çağatay’a gidip Yıldız’la babasının ilişkisi olduğunu söylüyor. Ona, eğer inanmıyorsa babasının bu akşam otelde olacağını Yıldız’ın da babasıyla buluşacağını söylüyor.

Sedai, otelin kapısında bekliyor ve Yıldız’ı otele girerken görüyor. Yıldız ise, hiçbir şeyden habersiz bankacıyla görüşmek için otele giriş yapıyor. Çağatay, Yıldız’ın Doğan’la ilişkisi olduğundan emin oluyor.

Boşanma mahkemesinde hakime, boşanmayı kabul ettiğini ahlaksız bir kadınla daha fazla evli kalmak istemediğini ve onun bu yaptığından dolayı Yıldız’a dava açacağını söylüyor. Yıldız, duydukları karşısında şok oluyor.

Yasak Elma 121. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız’ı Ahlaksızlıkla Suçluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler