Ana SayfaDizilerKalp Yarası 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşe Hande'den İntikamını Alabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kalp Yarası 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşe Hande’den İntikamını Alabilecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mirza, hasta olan manevi kardeşi Elif için Ayşe’nin böbreğini almaya zorlanıyor. Son anda Mirza, Ayşe’yi ameliyat etmeden vazgeçiyor. Ayşe, evinin önüne bırakılıyor. Betül, Hande ile Yaman’ı kendi yatağında görüyor. Ayşe, kendisini zehirleyen kişinin Hande olduğunu anlıyor. Silahını alıp Hande’nin karşısına çıkıyor. Ayşe, Hande’den intikamını alabilecek mi?

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe Hande’den İntikamını Alabilecek Mi?

Kalp Yarası 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mirza, manevi dedesinin emriyle öz torunu Ayşe’nin böbreğini alıp, diğer torunu Elif’e nakletmesini istiyor. Ayşe, bayıltılıyor. Ama Mirza, onun böbreğini almak istemiyor. Dedesi, gelip Mirza’ya silah çekiyor. Mirza ise, Ayşe’nin bu ameliyata hazır olmadığını ikna ediyor.

KALP YARASI 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, yarı baygın evinin önüne bırakılıyor. Azade, Ayşe’nin eve geldiği haberini Ferit’e veriyor. Ayşe, başına gelenlerden habersiz hala kaybettiği bebeği için üzülüyor. Hande, iş bahanesiyle Betül’ü İstanbul’a gönderip Yaman’la birlikte oluyor. Betül, İstanbul’dan erken dönüyor.

Onları kendi yatağında birlikte görüyor. Ama onlara bir şey belli etmeden evden çıkıp Yaman’ı arıyor. Ona İstanbul’dan döndüğünü beş dakikaya evde olacağını söylüyor. Hande, Betül’ün görmesi için iç çamaşırını özellikle yatak odasında bırakıyor. Betül o iç çamaşırını paket yapıp Hande’nin evine gidiyor.

Yaman’da çağırıp onun yanında kutuyu açtırıyor. Hande’ye, Yaman’la arasını bozmak için böyle bir oyun oynadığını bildiğini söylüyor. Zümrüt, kızının bunu da yapmış olacağına inanamıyor. Eve gittikten sonra Yaman’a her şeyi bildiğini, asla ondan boşanmayacağını Hande’yi amacına ulaştırmayacağını söylüyor.

Hüseyin’in davası görülüyor. Ferit, Baha’nın videosunu hakime izletiyor. Hüseyin, tutuklu yargılanmak üzere tekrar ceza evine atılıyor. Ferit’in aklına Hande’nin Ayşe’nin yediği bir şeyden zehirlendiğini söylemesi takılıyor. Onun karşısına çıkıp bunu nereden bildiğini, Ayşe’yi onun mu zehirlediğini soruyor. Hande ise, inkar ediyor.

Ayşe, Mirza’nın yanına gidip onda kendisinin çocukluk fotoğraflarının ne aradığını soruyor. Mirza ise, onun ilkokul arkadaşı olduğu yalanını uyduruyor. Ayşe, zehirlendikten sonra hastanede Hande’nin başındaki hemşireyi görüntülü aradığını hatırlıyor. Azade’nin silahını alıp Hande’yi arayıp buluşuyor.

Ayşe, silahını Hande’ye doğrultup kendisini defalarca kez öldürmeye çalıştığını ama bebeğini öldürmesini affetmeyeceğini söylüyor. Bu arada Zümrüt, kızının Ayşe’yi zehirlediğini anlıyor ve merdivenlerden yuvarlanıyor. Ferit’i arayıp ondan yardım istiyor. Bu arada Hande, Ayşe’nin elinden silahı almaya çalışıyor.

Kalp Yarası 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Mi Vuruluyor? Yoksa Hande…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler