Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 49. Bölüm Ön İzleme Yayında! Naci Safiye'nin Ateşini Ölçmek İçin...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 49. Bölüm Ön İzleme Yayında! Naci Safiye’nin Ateşini Ölçmek İçin Öpüyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 48. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, Ceylan’a kendisinden uzak durmasını istediğini söylediği anlarda Safiye’nin kaybolduğu haberi geliyor. Ceylan, Safiye’yi bulup eve götürüyor. Safiye, Naci’nin kızının hasta olduğunu öğrenip onun yanına gidiyor. Ceylan ile Han, bir araya geliyor ve geceyi birlikte geçiriyor. Masumlar Apartmanı 49. bölüm ön izleme yayınlandı. Naci, Safiye’nin ateşini ölçmek için onu öpüyor.

Salı Dizileri 2021

Naci Safiye’nin Ateşini Ölçmek İçin Öpüyor!

Masumlar Apartmanı 49. bölüm 1. ön izlemesinde; Naci, Safiye’nin yanına gelip Tomris’e yakın davrandığı için teşekkür etmek istiyor. Safiye onu eve alıyor. Kendisi de şifa kaptığı için Naci onunla ilgilenmek istiyor. Safiye, Naci’nin kendisinin ateşini elindeki aletle ölçmesini istemiyor. Naci’ye, tek bir yol kalıyor. Onu öpüp ateşini ölçüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 49. bölüm ön izlemesi…

MASUMLAR APARTMANI 48. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Han, Ceylan’la karşı karşıya geliyor ve ondan hayatından çıkmasını istiyor. O sırada Safiye, Han’ı arıyor ve kaybolduğunu söylüyor. Ceylan, Han’la birlikte gidip ondan önce Safiye’yi buluyor ve onu evine kadar götürüyor.

Rüya ile Esra, Ceylan’ı Safiye’yle birlikte eve girerken görüyor. Her ikisi de büyük bir şok yaşıyor. Safiye, önce eve girip odasına kapanıyor. Sonra, çıkıp Ceylan’ı eve kahveye davet ediyor. Ama Han, bu duruma engel oluyor. Ceylan, başka zaman Safiye’yle kahve içmek için sözleşiyor.

Gülben, Esat’la görüşmek için dışarı çıkıyor. Esat, onun yanındayken ailesiyle görüşüp onların eve geleceğini öğrenip onaylıyor. Gülben, Esat’ın ailesine kendisiyle hala beraber olduğunu söylemediği için biraz bozuluyor. Ama ona belli etmiyor.

Tomris, hastalanıyor. Safiye, onun hastalandığını öğrenince hemen onu Neriman’a arattırıp çorba yapmak istediklerini söylüyor. Naci, Safiye’nin Neriman’dan bunu yapmasını istediğini anlıyor. Safiye, dayanamayıp Tomris’in yanına gidiyor.

Tomris, annesini sayıkladığı anlarda yine annesinin hayalini görüp orayı terk ediyor. Han, Ceylan’ın evine gidip o geceyi onunla geçiriyor. Ertesi gün yine Han, büyük bir terk edilme psikolojisine giriyor ve onu yine terk ediyor.

Masumlar Apartmanı 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Ceylan’ı Eve Alıp Onunla…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler