Ana SayfaDizilerElkızı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo Harun'un Evlenme Teklifini Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Elkızı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo Harun’un Evlenme Teklifini Kabul Edecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 6. yeni bölümüyle 27 kasım cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nermin, Harun’a parasız birinin kaybetmeye mahkum olduğunu söyler. Bekir, Ezo’yu kaçırıp ondan kendisiyle evlenmesini ister. Ezo, kabul etmez ve ondan korkmadığını söyler. Komutan Cavidan’a, ne biliyorsa anlatmasını yoksa Ezo’nun hayatının tehlikede olabileceğini söyler. Bekir, Ezo’yu sakladığı yeri ateşe verir. Elkızı 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ezo, Harun’un evlenme teklifini kabul edecek mi?

Cumartesi Dizileri 2021

Ezo Harun’un Evlenme Teklifini Kabul Edecek Mi?

Elkızı 6. bölüm 2. fragmanında; Zeliha, Cavidan’dan kendisini bırakmasını kızına gitmek istediğini söylüyor. Harun, Ezo’nun önünde diz çöküp ona evlenme teklif ediyor. Ali, o anları geriden izliyor. Sonra Ezo’nun yanına gidip ondan bunu yapmamasını istiyor. Bekir, Seher’e onunla gönül eğlendirdiğini yüzüne söylüyor.

İşte Elkızı 6. bölüm 2. fragmanı…

ELKIZI 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ezo, Ali’yle birlikte onun çarptığı kızın yanına geçmiş olsun demek için gider. Odaya girdiklerinde Harun’u Aslı’nın elini tutmuş bir vaziyette görürler. O sırada içeri Mert girer. Nermin, Harun’u kurtarmak için Aslı’nın Mert’in sevgili olduğu yalanını uydurur. Hastaneden çıktıktan sonra Ezo, Nermin’in parmağındaki yüzüğü görür.

Onun babasının metresi olduğunu anlar. Hemen Cemal’in yanına gidip ona Nermin’in babasının metresi olup olmadığını sorar. O ise, Ezo’ya bir cevap vermez. Ezo, babaannesine inanmadığı için pişman olur. Cavidan’la birlikte Ezo, Nermin’i eve davet eder.

Harun’da içeri girmek ister. Anca Ezo, onun içeri giremeyeceğini, onun para için kendisine yaklaşmaya çalıştığını anladığını ima eder. Ezo, Nermin’e babasının metresi olduğunu bildiğini söyler. O ise iyice köşeye sıkışınca kendisinin babasıyla değil Cemal’le birlikte olduğu yalanını söyler.
Bu sefer yaptıklarından pişman olup Nermin’den özür diler. Nermin, gidip Cemal’den kendisine yardım etmesini ister. Zaten yıllardır Nermin’e aşık olan Cemal, onun bu teklifini kabul eder. Ertesi gün Cavidan, Cemal ile Nermin’i yemeğe davet eder. Harun ile Mert’i de çağırıp annelerinin birlikte olduğunu açıklar.

Öte yandan Ali ise, Ezo’ya yüzük alıp evlenme teklif etmeye hazırlanır. Ama annesi bu duruma karşı çıkınca onunla arası bozulur. Annesini karşısına alan Ali, Ezo’dan vazgeçemediğini söyler.

Harun, annesine Resul’le birlikte olduğunu bildiğini söyleyip evi terk etmek ister. Bekir, uyanır. Hastaneden kaçıp Ezo’yu kaçırır ve onu bir kulübeye kapatır. Daha sonra tekrar hastaneye döner. Komutan Bekir’e o gece konağı yakan kişi görüp görmediğini sorar. O ise, komutana bir şey anlatmaz. Cavidan, Ezo’yu Bekir’in kaçırdığını öğrenir.

Elkızı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bekir Ezo’yu Kapattığı Kulübeyi Ateşe Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler