Ana SayfaDizilerYargı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Ilgaz'ı Tehditleriyle Köşeye Sıkıştırıyor!

İlgili Postlar

Yargı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Ilgaz’ı Tehditleriyle Köşeye Sıkıştırıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 11. yeni bölümüyle 28 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ceylin ile Ilgaz’a, büyük bir ayrılık acısı çöker. Pars’ın Yekta’yı sorguya almaması Ilgaz’ın dikkatini çeker. Pars, neden o gece Yekta’yla görüştüğünü anlatır. Ceylin, Ilgaz’dan gizli Başsavcıya Yekta ile Pars’ın hastaneden bir rapor yok ettiğini söyler. Engin, gece gündüz çalışıp kendisiyle uğraşan insanların listesini çıkarıp onların tüm açıklarını bulup teyzesinden yardım ister. Ilgaz, eline geçen ses kaydıyla yıkılır. Yargı 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Engin, Ilgaz’ı tehditleriyle köşeye sıkışıyor.

Pazar Dizileri 2021

Engin Ilgaz’ı Tehditleriyle Köşeye Sıkıştırıyor!

Yargı 11. bölüm 1. fragmanında; Engin, Zafer’i Çınar’ın öldürdüğünü öğreniyor. Daha sonra Engin, Ilgaz’ı yanına çağırarak ona babasının gerçeği itiraf etmesini yoksa onun Ceylin’e kendisinin bu gerçeği ona anlatacağını söylüyor. Çınar da Metin de çok kötü bir durumun içine giriyor. Ceylin ise, durumdan habersiz babasını aramaktadır. Ilgaz şimdi ne yapacak?

İşte Yargı 11. bölüm 1. fragmanı…

 

YARGI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, Ilgaz’a veda edip gider. Birbirlerine aşık olan ve itiraf edemeyen Ceylin ile Ilgaz, büyük bir üzüntü içerisine girer. Ceylin, ofiste kalmaya başlar. Annesi yanına gelip ondan eve dönmesini ister. O ise, kabul etmez.

Yekta, eşinin elinden tutarak bir basın açıklaması yapar. Biricik oğlunun içinden bir canavar çıkabileceğini bilemediklerini bunun üzüntüsünü yaşadıklarını söyler. Engin, bu basın açıklamasını duyduktan sonra günlerce, bir plan yapıp kendisiyle uğraşan kim varsa onlardan intikam almak için harekete geçer.

Yıllar önce babası yüzünden şehri terk eden aynı zamanda avukat olan teyzesine haber gönderir. Ona verecek parasının olmadığını ama, babasından ve annesinden intikam almak için elinde deliller olduğunu, sadece ondan ne isterse onu yapmasını ister.

Seda’da kabul eder. Ilgaz, Pars’ın Yekta’yı sorguya almamasının altında bir şeyler olduğunu anlar ve onunla buluşur. Onun o gece Yekta’yla birlikte olduğunu ve hastaneye gittiklerini bildiğini söyler. Pars, Ilgaz’a gerçekleri anlatmak zorunda kalır.

Sara hastası olan Pars, o raporu yok etmek için Yekta’dan yardım istediğini itiraf eder. Ceylin ile Eren, Ilgaz’ın haberi olmadan hastanede araştırma yapıp Pars ile Yekta’nın bir raporu yok ettiğini öğrenir. Başsavcıya giden Ceylin, bu durumu ona anlatır. Pars, Ilgaz ile Ceylin’in evliliği hakkındaki şikayetini geri çeker.

Başsavcı Pars’ı Ilgaz’la anlaştığını düşünür. Ilgaz, bunu Ceylin’in yaptığını anlayıp ona çok kızar. Pars’ta, Ilgaz’ın ona anlattıklarını gidip başsavcıya anlattığını düşünüp onunla restleşir. Engin, teyzesine önce dört kişinin hazırladığı evrakları verir. Ilgaz, Çınar, Eren ve Yekta. Seda, Yekta ve kız kardeşiyle buluşup onlara Engin’in avukatı olduğunu söyleyip ona bir evrak uzatır.

Yekta’nın, sahte avukatlık diplomasıyla yıllardır avukatlık yaptığı belgelenir. Eren’in karşısına bilmediği bir kızı olduğu notu çıkar. Çınar’a, Zafer’le otobüste birlikte oturduğu görüntüler ulaşır. Ilgaz’a ise, Ceylin’in hocanın evinden aldığı diş fırçalarını aldığı ve Ilgaz’ın onu çöpe attığı, kendisinin de oradan alıp incelemeye verdiğini kanıtlayan ses kaydı gelir.

Yargı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Eline Geçen Ses Kaydıyla Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler