Ana SayfaDizilerYalancı Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Yalancı Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yalancı, 10. final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan final bölümünde; Mehmet, köşeye sıkışıyor. Kendisini öldü gösterip Deniz’den intikam almak için her şeyi yapıyor. Deniz, Mehmet’in öldüğüne inanmıyor ve bunu ispatlamak için bu işin peşini bırakmıyor. Yalancı  Dizisi Muhteşem bir final bölümüyle ekranlara veda etti. Detaylar haberimizde…

Salı Dizileri 2021

Yalancı Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Yalancı dizisi final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Görkem, Mehmet Emir’in kendisine tecavüz ettiğini itiraf ediyor. Canan Arif’e, Mehmet’i onun öldürüp öldürmediğini soruyor. Mehmet, ortadan kaybolup tüm suçu Deniz’e atmak için büyük bir titizlikle plan yapıyor.

YALANCI 10. BÖLÜM FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehmet Emir, arkadaşıyla büyük bir plan yapıyor. Ondan, kendisiyle uğraşan kim varsa cezasını çekmesi için bir plan yapıyor.  Arif, sorguya çekiliyor ve o Mehmet’ i öldürmediğini söylüyor.

Görkem, Mehmet’in kendisine tecavüz ettiğini açıklıyor. Tüm oklar Deniz’in üzerine doğrultuyor. Mehmet, kendisini öldürmüş gibi göstermek istiyor. Tehdit ettiği Cem’i, planına ortak ediyor.

Cem, Mehmet’in elindeki görüntüleri alamadığı için ona mahkum kalıyor. Onun tüm isteklerini yapmak zorunda kalıyor. Doruk, babasının saklandığı yere girip ona, asıl ölmesi gereken kişinin o olduğunu söylüyor.

Deniz, ablasıyla birlikte Mehmet Emir’in evine girip Doruk’un ne sakladığını bulmaya çalışıyor. Deniz, eline geçen görüntülerle Mehmet’in suçlu olduğunu kanıtlıyor. Ama tüm kanıtlar Deniz’e işaret ediyor.

Deniz, Mehmet Emir’i öldürmek suçundan göz altına alınıyor. Mehmet’in kaybolmasından sonra olay çözülüyor. Görkem, Deniz’e Mehmet’i onu öldürdüğünü bildiğini söylüyor. Deniz, itiraf etmese de o gece Mehmet’i öldürüyor.

Mehmet Emir’in ölümü Deniz’in elinden oluyor. Görkem, Deniz’i korumak için elinden geleni yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler