Ana SayfaDizilerKalp Yarası 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mirza'nın Ayşe İle Ferit'i Ayırma...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mirza’nın Ayşe İle Ferit’i Ayırma Planı Tutacak Mı?

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahin, Ayşe’yi korumak için Hande’yi kolundan yaralıyor. Yaman, Hande’yi kimsenin bulamayacağı bir yere götürüp saklıyor. Ferit, Hande’nin yaptıklarını öğreniyor. Betül, Ferit’e Hande’nin yerini ihbar ediyor. Hande, gözaltına alınıyor. Ayşe, İstanbul’a gitmeye karar veriyor. Mirza, Ayşe’ye annesinin mektubunu ona verip onu dedesinin evine götürüyor. Kalp Yarası 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mirza’nın Ayşe ile Ferit’i ayrıma planı tutacak mı?

2021 Pazartesi Dizileri

Mirza’nın Ayşe İle Ferit’i Ayırma Planı Tutacak Mı?

Kalp Yarası 23. bölüm 1. fragmanında; Şahin, Ayşe’ye annesinin mektubu diye başka bir mektup veriyor. Ayşe, annesinin odasında kalmaya başlıyor. Ferit, Ayşe’nin o evde zorla tutulduğunu düşünüp onu almak için Şahin’in evine gidiyor. Ayşe, Ferit’e onunla dönmek istemediğini, onunla birlikteyken kendisi olamadığını söyleyip onu ret ediyor. Mirza, Ayşe ile Ferit’in arasını bozmak için bir plan yapıyor. Ferit, Ayşe ile Mirza arasında bir şey olduğunu mu zannedecek?

İşte Kalp Yarası 23. bölüm 1. fragmanı…

KALP YARASI 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hande, Ayşe’nin elinden silahı almaya çalışırken Ferit ile Sinan geliyor. Bir silah sesi geliyor ve Hande kolundan yaralanıyor. Hande, Ayşe’nin kendisini vurduğunu söylüyor. Ayşe ise, ateş edenin kendisi olmadığını söylüyor. O sırada Şahin geliyor ve kendisinin ona ateş ettiğini, Ayşe’nin dedesi olduğunu söylüyor.

Ayşe, onun dedesi olmadığını söyleyip Ferit’le birlikte eve dönüyor. Azade, Ayşe’nin kendi silahıyla Hande’yi vurduğunu düşünüp ona ve oğluna çok kızıyor. Ayşe, valizini hazırlayıp İstanbul’a gitmeye karar veriyor. Bu kararından Ferit’e bahsetmiyor.

Hande, yaralı bir şekilde oradan kaçıyor ve hemen Yaman’ı arıyor. Yaman, Betül’ün uyarılarını dinlemeyip yine Hande’nin yanına koşuyor. Onu alıp kimsenin bulamayacağı bir yere götürüyor. Ferit, Yaman’ı arayıp Hande’nin bebeğini öldürdüğünü onun peşini bırakmayacağını söylüyor.

Yaman, Hande’nin bu yaptıklarını duyduktan sonra onu bırakıp gitmek istiyor. Ama Hande, onun Adnan’ın oğlu olduğunu bildiğini, onlardan birlikte intikam alabileceklerini söylüyor. Betül, Yaman’ı takip edip Hande’nin yerini öğreniyor ve hemen Ferit’i arayıp onun saklandığı yeri söylüyor.

Ferit, Hande’yi bulup karakola teslim ediyor. Ayşe, tam İstanbul’a gidecekken karşısında Mirza’yı buluyor. Mirza ona, annesinin dedesine bıraktığı bir mektup olduğunu söyleyip o mektubu ona veriyor. Ayşe, okuduğu şeylerin annesinin yazdığını düşünüp dedesinin evine gitmeyi kabul ediyor. Şahin, kızının odasını Ayşe’ye hazırlatıyor.

Kalp Yarası 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit’in Kalbini Çok Kırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler