Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Malik'in Ölümü Davut'un Üzerine Mi...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Malik’in Ölümü Davut’un Üzerine Mi Kalacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Davut, Malik’e yüzlerce madencinin geleceğini, kızlarının istikbalini Ali’nin eline bırakmasına karşı çıktığını ve Ali ne fiyat verdiğiyle aynısını ona vereceğini söyler. Ali ise, Malik’e eğer madene kendisini ortak etmezse onu bir sözüyle bitireceğini söyleyip tehdit eder. Kanunsuz Topraklar 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Malik’in ölümü Davut’un üzerine mi kalacak?

Çarşamba Dizileri 2021

Malik’in Ölümü Davut’un Üzerine Mi Kalacak?

Kanunsuz Topraklar 9. bölüm 2. fragmanında; Malik, arabasıyla giderken kendisini Ali’nin takip ettiğini anlıyor. Malik’in arabası bir ormanda bulunuyor. Gülfem, Davut’la birlikte babasını arıyor. Malik’in ölmüş olduğu haberi geliyor. Herkes, Davut’un Malik’i öldürdüğünü düşünmeye başlıyor. Davut ise, kendisinin Malik’i öldürmediğini söylüyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 9. bölüm 2. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Jandarmalara teslim olmadan önce Malik, Madeni Gülfem’e emanet eder. Gülfem, yalnız kalır ve Davut’la konuşmaya gider. Davut ile Hatice’yi el ele görünce onları yanlış anlar. Hatice, Gülfem’e Davut’la aralarında bir şey olmadığını anlatmaya çalışır. O ise, dinlemez bile.

Malik’in tutuklanmasıyla işçiler ayaklanır. Yavuz, Gülfem’e kasada para olmadığını madenin uzun zamandır zor durumda olduğunu söyler. Kasapoğlu Davut’a, madene birlikte ortak olmayı teklif eder. Davut’dan silahları bulmasını isteyen devlet görevlisi gelip ona, madene ortak olmasını gereken desteği ona vereceklerini söyler.

Gülfem, kapısına gelen Ali’ye kendisinden ve ailesinden uzak durmasını söyler. Ali, ısrar edince ona, annesinin bile onu sevmediğini yüzüne vurur. Annesinin yanına giden Ali, annesine neden kendisini sevmediğini sorar. Saniye, Ali’yle konuşup ona sevmeyi öğreteceğini söyler.

Ali, annesiyle birlikte eve dönüyor. Saniye, Ali’ye eğer Gülfem’i gerçekten seviyorsa önce babasını hapisten kurtarmasını ister. Ali, cesedin yerini değiştiriyor. Cesedi bulamayan jandarmalar Malik’i serbest bırakır. Bu arada aylardır paralarını alamayan işçiler ayaklanır.

Malik ve kızlarını linç etmeye çalışır. Davut, Gülfem’i onlardan korur. Daha sonra işçilerle konuşup aralarında topladıkları paraları işçilere dağıtıp evlerine ekmek götürmelerini sağlar. Malik’in hapisten çıkmasını arkadaşları kutlamak için bir yemek organize eder.

Orada Ali, Malik’ten madenin yüzde elli hissesini almak ister. Oda kabul edip tam imza atacakken Gülfem, karşı çıkar. Babasına madeni kendisine emanet ettiğini Ali’yi madene ortak etmesine müsaade etmeyeceğini söyler. O sırada Davut gelir ve onlara neyi kutladıklarını söyler. Madene Ali’nin ortak olmasını istemediğini açıklar.

Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Malik Madene Kimi Ortak Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler