Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 115. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Duydukları Karşısında Şok...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 115. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 115. yeni bölümüyle 2 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fikret, Züleyha’nın yanında sürekli Mehmet’in olmasından rahatsız olur. Ona deliler gibi aşık olan Fikret, Çetin’e Züleyha’ya aşık olduğunu ve kıskandığını göz yaşları içinde itiraf eder. Teyzesini arayıp onunla bu durumu konuşmak ister. Fekeli’nin katilinin kim olduğunu öğrenen Lütfiye’yi Abdulkadir’in adamları öldürecek mi? Bir Zamanlar Çukurova 115. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Fikret’ten duydukları karşısında şok oluyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 115. bölüm 2. fragmanında; Mehmet, Züleyha’ya Fikret’in ona aşık olduğunu söylüyor. Züleyha ise, onun bu söylediğine inanmıyor. Lütfiye, Fikret’i Betül’le evlendirmeye çalışıyor. Fikret ise, Züleyha’nın Mehmet’in gerçek yüzünü görmesini sağlamaya çalışıyor. Onun yanına gidip Fikret’in kamyonlarla uyuşturucu kaçırdığını, Mehmet’in onu kullandığını söylüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 115. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1465421556000206856

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 114. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehmet, Züleyha’a aşık olduğunu söyleyip onu öper. Bunun karşısında Züleyha, ona bir ilişkiye hazır olmadığını ve korktuğunu söyler. Ama ona karşı bir şeyler hissettiğini de anlar. Eve geldikten sonra Lütfiye’ye o günkü olanları anlatır. Lütfiye, Züleyha’ya kalbinin sesini dinlemesini, daha çok genç olduğunu sevmek ve sevilmenin onun da hakkı olduğunu söyler.

Ertesi gün şirkete Mehmet’le Züleyha yan yana girer. Şirket çalışanları onları birbirlerine yakıştırmaya başlar. Mersin’de otel odasında yaşanan olay gazetelerde yayınlanır. Otelde gerçekleşen olayda Betül ile Fikret’in görüntüleri gazetelerde yayınlanır.

Çukurova, bu haberle çalkalanırken Betül, ağlayarak evden çıkar. Şermin ise, kızının gururunun kırıldığını onun evi terk ettiğini söyleyip ağlamaya başlar ve Lütfiye’nin yanında bayılma numarası yapar. O ise, Şermin’e sakin olmasını yeğeninin gerekeni yapacağını söyler.

Betül, Fekeli’nin servetini kaybetmeyeceğini söyleyip Fikret’ten hareket bekler. Lütfiye, Fikret’i karşısına alıp ona kendi yüzüğünü verip o yüzüğü Betül’e takmasını ister. Fikret, Betül’le daha önceden de otel odasında bir gece geçirdiğini itiraf etmek zorunda kalır.

Mehmet ile Züleyha bir toplantıya gider. Züleyha, aslında o toplantıya katılmak istemediğini söyleyince Mehmet onu yemeğe götürür. Bu arada Adnan, kaybolur. Mehmet, Adnan’ı konağa gelen bohçacıların yanında bulup eve getirir.

Fikret, Mehmet’in bunu bilerek yaptığını düşünüp onunla kozunu paylaşıp yumruklaşır. Lütfiye’ye bir telefon gelir ve Fekeli’yi öldürenin Abdulkadir olduğunu, onunda arkasında birisi olduğunu söylerken telefon kesilir. Abdulkadir, kendisini ispiyon eden adamını öldürür.

Bir Zamanlar Çukurova 115. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Züleyha’ya Aşık Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler