Ana SayfaDizilerAziz 5. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz'in Efnan'la Yaptığı Ziyaret Herkesi...

İlgili Postlar

Aziz 5. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz’in Efnan’la Yaptığı Ziyaret Herkesi Şaşırtıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Aziz, 5. yeni bölümüyle 3 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, atölyesini açıp halı dokumaya başlar. Dilruba, Adem’in yanına gidip ona kendisiyle evlenmek istediğinden emin olup olmadığını sorar. Aziz, Efnan’ın kendisine karşı yaptığı fedakarlık karşısında çok duygulanır. Piere, zafer her zaman hayalperestleri olduğunu söyler. Aziz 5. bölüm 1. ön izlemesi yayında. Aziz’in Efnan’la yaptığı ziyaret herkesi şaşırtıyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz’in Efnan’la Yaptığı Ziyaret Herkesi Şaşırtıyor!

Aziz 5. bölüm 1. ön izlemesinde; Efnan, Aziz’in kendisine aldığı yeni kıyafetleri giyiyor. Aziz, Efnan’ı da yananı alıp amcasının evine gidiyor. Pierre’nin de olduğu yemekte herkes Aziz’le Efnan’ı karşısında görünce çok şaşırıyor. Dilruba, Aziz’in ne için geldiğini merak etmeye başlıyor.

İşte Aziz 5. bölüm 1. ön izlemesi…

AZİZ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz’in arkadaşları onun atölyesini el birliğiyle çalışılabilecek hale getirir. Galip, Aziz’e yardım eden tüm işçileri işten kovar. Ellerinde onlara ait senetleri işleme sokup onları evlerinden attırmaya başlar. Bu arada Aziz, Piere ile görüşür. Piere, Aziz’den atölyesini açması için 50 altın ister. Aziz, kefil bulup bankadan kredi çeker.

Tam parayı alıp bankadan çıkarken Galip, işten çıkarttığı işçilerin elindeki senetlerle onların evlerini ellerinden aldığını öğrenir. Hiç düşünmeden elindeki paraları verip işçilerin senetlerini bankadan satın alır. İşçiler evlerinden çıkmaktan kurtulur. Ancak Aziz, atölyenin açabilmek için hala elli altına ihtiyacı vardır.

Adem, babasının kasasındaki tapuları ve amcasının babasına yazdığı mektubu bulur. Babasını o mektupla tehdit eder. Eğer Dilruba ile evlenmesine engel olursa Aziz’e gidip ona o mektubu vereceğini, onun tüm mallarının onun üzerinde olduğunu anlatacağını söyler.

Dilruba, Aziz’in evine gider. Kapıyı Efnan açar. Dilruba, Efnan’ı aşağılamaya başlayınca Azime, araya girer ve Aziz’in Efnan’la evleneceğini söyler. Aziz, Efnan’a onunla evlenmeyeceğini onun evinde hizmetçilik yapmaya devam edeceğini söyler.

Galip, Handan’ın yanına gider ve ondan özür dileyip Adem ile Dilruba’nın evliliği için hazırlık yapmayı kabul ettiğini söyler. Efnan, Aziz’in atölyesini açması için herkesle konuşup onlardan para toplar. Ancak o para yinede Piere’nin istediği parayı karşılamaz.

Hatice Ana’nın evine Ankada’dan bir adam gelir ve ona Aziz için bir çanta dolusu para bırakır. Ona, Paşa’nın selamı olduğunu söyler. Aziz, parayı verip atölyesini açar. Efnan’a da bir ayakkabı alıp ona hediye eder. Dilruba, yine onları samimi bir şekilde görür.

Aziz 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz’in Efnan’a Karşı Hisleri Değişiyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler