Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Kabus Mu Görüyor?

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Kabus Mu Görüyor?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 24. yeni bölümüyle 3 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ozan, Mert ile Çağla’yı bir araya getirip neden kendisine birbirlerini tanımamış gibi davrandıklarını sorar. Mert, Çağla’yı kurtaracak cevaplar verir. Ozan, bebeğe DNA testi yaptırır. Çağla, Mert’in yardımıyla DNA testin sonucunu değiştirir. Esra, yurt dışı teklifini kabul eder. Ozan ile Esra, adada geceyi beraber geçirir. Esra, Ozan’a bir not bırakıp gider. Aşk Mantık İntikam 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan, kabus mu görüyor?

Cuma Dizileri 2021

Ozan Kabus Mu Görüyor?

Aşk Mantık İntikam 24. bölüm 1. fragmanında; Ozan, yolda bir çocukla karşılaşıyor. Ona annesinin nerede olduğunu soruyor. O sırada Esra geliyor ve onun kendi çocuğu olduğunu söylüyor. Çocuk ‘baba’ diye sesleniyor. Ozan, kafasını çevirdiğinde çocuğun babasının Çınar olduğunu görüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 24. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Mert, Ozan’a her şeyi anlatmak için şirkete gider. Çağla, durumu öğrenip Çınar’dan yardım ister. Çınar, hemen şirketi arayıp Mert’in Ozan’la görüşmesini engeller. Onunla kendisi görüşür ve ondan Çağla’nın peşini bırakması için ne kadar para istediğini sorar.

Mert, Çınar’dan çok yüklü bir para ister. Çınar, Mert’i istediği paranın yarısına ikna eder. Ozan, bir plan yapar ve Çağla ile Mert’i bir araya getirir. İkisine, onların birbirlerini tanıdıklarını neden gizlediklerini sorar. Mert, Çağla’yla görüştüğünü gizlemez. Onu kendisiyle birlikte olmak için zorladığını, ancan onun kabul etmediğini aralarında bir şey olmadığını söyler.

Ozan, Mert’in konuşmasına inanmaz. Çağla’ya, bebeğe DNA testi yaptırmak istediğini söyler. Çağla kabul eder. DNA testinin sonucunda bebeğin babası Ozan çıkar. Ozan bu duruma çok şaşırır. Çağla, Mert’in yardımıyla DNA testinin sonucunu değiştirdiklerini Çınar’a anlatır.

Esra, yurt dışından bir iş teklifi alır. Testin sonucu çıktıktan sonra teklifi kabul eder ve yurt dışına gitmeye karar verir. Esra ile Ozan, iş görüşmesi için adaya gider. Hava bozulunca İstanbul’a dönemezler. Esra ile Ozan, baş başa çok güzel bir gün geçirir.

Gecenin sonunda Esra ile Ozan, birbirlerinden daha fazla ayrı kalamaz ve geceyi birlikte geçirir. Bu arada Musa, Zeyno’nun Esra hakkında gizlediği gerçeği öğrenmeye çalışır. Esra, Ozan’a bir veda mektubu yazıp İstanbul’a döner. Ailesine veda ettikten sonra taksiye binip hava alanına gitmek üzere yola çıkar. Ozan, Esra’nın mektubunu alınca şok olur.

Aşk Mantık İntikam 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esra Ozan’a Bir Not…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler