Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esra Ozan'a Bir Not...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esra Ozan’a Bir Not Bırakıp Gidiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Mert ile Çağla’yı bir araya getirip neden kendisine birbirlerini tanımamış gibi davrandıklarını soruyor. Mert, Çağla’yı kurtaracak cevaplar veriyor. Ozan, bebeğe DNA testi yaptırıyor. Çağla, Mert’in yardımıyla DNA testin sonucunu değiştiriyor. Esra, yurt dışı teklifini kabul ediyor. Ozan ile Esra, adada geceyi beraber geçiriyor. Esra, Ozan’a bir not bırakıp gidiyor.

Cuma Dizileri 2021

Esra Ozan’a Bir Not Bırakıp Gidiyor!

Aşk Mantık İntikam 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mert, Ozan’a her şeyi anlatmak için şirkete gidiyor. Çağla, durumu öğrenip Çınar’dan yardım istiyor. Çınar, hemen şirketi arayıp Mert’in Ozan’la görüşmesini engelliyor. Onunla kendisi görüşüyor ve ondan Çağla’nın peşini bırakması için ne kadar para istediğini soruyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mert, Çınar’dan çok yüklü bir para istiyor. Çınar, Mert’i istediği paranın yarısına ikna ediyor. Ozan, bir plan yapıyor ve Çağla ile Mert’i bir araya getiriyor. İkisine, onların birbirlerini tanıdıklarını neden gizlediklerini soruyor. Mert, Çağla’yla görüştüğünü gizlemiyor. Onu kendisiyle birlikte olmak için zorladığını, ancan onun kabul etmediğini aralarında bir şey olmadığını söylüyor.

Ozan, Mert’in konuşmasına inanmıyor. Çağla’ya, bebeğe DNA testi yaptırmak istediğini söylüyor. Çağla kabul ediyor. DNA testinin sonucunda bebeğin babası Ozan çıkıyor. Ozan bu duruma çok şaşırıyor. Çağla, Mert’in yardımıyla DNA testinin sonucunu değiştirdiklerini Çınar’a anlatıyor.

Esra, yurt dışından bir iş teklifi alıyor. Testin sonucu çıktıktan sonra teklifi kabul ediyor ve yurt dışına gitmeye karar veriyor. Esra ile Ozan, iş görüşmesi için adaya gidiyor. Hava bozulunca İstanbul’a dönemiyorlar. Esra ile Ozan, baş başa çok güzel bir gün geçiriyor.

Gecenin sonunda Esra ile Ozan, birbirlerinden daha fazla ayrı kalamıyor ve geceyi birlikte geçiriyor. Bu arada Musa, Zeyno’nun Esra hakkında gizlediği gerçeği öğrenmeye çalışıyor. Esra, Ozan’a bir veda mektubu yazıp İstanbul’a dönüyor. Ailesine veda ettikten sonra taksiye binip hava alanına gitmek üzere yola çıkıyor. Ozan, Esra’nın mektubunu alınca şok oluyor.

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Birbirlerinden…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler