Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Koray Melisa Davası...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Koray Melisa Davası Savaşa Dönüşüyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 11. yeni bölümüyle 30 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Azra, Jale’nin elindeki oğlunu Sergen’nin de sayesinde kurtarır. Melisa, kocasına uzaklaştırma kararı aldıktan sonra kendisine gelir. Azra, fenalaşıyor Yıldırım onu hastaneye götürür. Doktor, Azra’ya bebeğinin alınmazsa sağlığının riskli bir duruma düşeceğini söyler. Azra, bunu umursamaz. Neyra’nın ortaya çıkmasıyla Azra, yine fenalaşır. Azra, bebeğini mi kaybediyor? Evlilik Hakkında Her Şey 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı Mı? Koray Melisa davası, savaşa dönüşüyor.

Salı Dizileri 2021

Koray Melisa Davası Savaşa Dönüşüyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 11. bölüm 1. fragmanında; Neyla, Koray’ı savunarak Melisa’yı zor durumda bırakıyor. Azra, Neyla’nın hala Yıldırım’a aşık olduğunu onun için bu davayı aldığını düşünüyor. Ural, kızı için DNA testi yaptırmak zorunda kalıyor. Test sonucu geliyor. Test sonucu ne sıçacak? Ural test sonucu ne olursa olsun kızından vazgeçmeye niyeti yok.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 11. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Azra, Jale’nin arabasıyla karşı karşıya gelir. Eren, arabanın içinden annesine seslenir. Jale, arabasıyla oradan kaçmaya çalışırken onun arabasının arkasına Sergen’in arabası durur ve arada kalan Jale, Eren’i serbest bırakmak zorunda kalır.

Eren, babasına koştuktan sonra Azra, Jale’nin saçından tutup ona çocuklarının kimsenin dokunmasına izin vermeyeceğini söyler. Sergen, Jale’yi polise teslim eder. Azra, işine döner ve Sergen’le aynı arabadayken bayılır. O sırada Sergen ona aşk ilanı yapıyor ve onu hiç unutmadığını hala onu sevdiğini söyler.

Azra’nın bu konuşmadan sonra omzuna yaslandığını zanneder. Ama sonradan Azra’nın bayıldığını anlayıp onu hastaneye yetiştirir. Doktor, Azra’yı muayene ettikten sonra onun bebeğinin iyi olduğunu ancak, eğer bu bebeği doğurmak isterse kendi hayatının tehlikeye gireceğini söyler ve ondan bebeğin alınmasını ister.

Azra, bebeğin alınmasını istemez ve Yıldırım’a bu durumdan kimseye bahsetmemesini ister. Yıldırım, bunu duyduktan sonra Çolpan’a onunla yaptığı anlaşmaya uymayacağını çünkü, Azra’yı her şeyden daha çok sevdiğini söyler. Çolpan, bu durumu onaylar.

Melisa, kocasının uzaklaştırma kararı alındıktan sonra kendisini daha güçlü hisseder. Neyra, büyük bir boşanma davası için İstanbul’a gelir. Hile ile seksen milyon lira alıp boşanma davasını sonuçlandırır.

İstanbul’dan ayrılırken televizyonda, Azra ile Yıldırım’ı televizyonda beraber görür. Hemen, Azra’nın karşısına geçmek için Koray’ı buluyor ve onun avukatlığını üstlenir. Melisa’yı rezil etmek için önce Koray’ı bir televizyon programına çıkartır.

Koray programda, Melisa’yı çok sevdiğini ancak onun kariyeri uğruna bir çok şeyden vazgeçtiğini, Dubai planlarının ertelenmesinde nasıl yüzünün düştüğünü, onun daha önceden de sırf kariyeri uğruna bebeğini aldırdığını açıklar.

Bu açıklamadan sonra ve Koray’ın avukatı Neyla olduğunu öğrenen Azra, fenalaşır. Yıldırım, Azra’yı kucağına alıp hastaneye yetiştirmeye çalışır.

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Bebeğini Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler