Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 54. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Dara Uykusuzluk Problemini Çözebilecek Mi?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 54. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Dara Uykusuzluk Problemini Çözebilecek Mi?

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 53. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Keklik, annesinin pavyonda çalışmaya başladığını orada tanıştığı biriyle Almanya’ya gitmeye karar verdiğini anlatıyor. Pembe, kocasının kendisine karşı ani değişimini anlatıyor. Bu sefer Dara, saatinde kliniğe geliyor. Dara, uykusuzluk problemini çözebilecek mi?

Cuma Dizileri 2021

Dara Uykusuzluk Problemini Çözebilecek Mi?

Kırmızı Oda 54. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kliniğe ilk önce Keklik geliyor. Anlatmaya başlıyor. Tayyar, Firuza’nı bulup kafasına silahı dayıyor. Tam onu öldüreceği sırada bir bekçi Firuza’nın hayatını kurtarıyor. Firuzan, kucağında bebeğiyle birlikte kapı kapı iş arıyor. Kimse ona bebeğiyle çalışmasına izin vermiyor.

KIRIMIZI ODA 53. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

En son bir gazete ilanında garson aranan yere gidiyor. Oranın pavyon olduğunu, erkeklerle içki içerek para kazanıldığını öğrenince çalışmak istemiyor. Ama iş yeri sahibi onun gidecek yeri olmadığını anlayıp ona kalacak yer veriyor. Firuzan, iki ay boyunca o işi yapmamak için direniyor.

Mecbur kalıp işe başlıyor. Sazcı olarak gelen bir genç Firuza’nın haline acıyıp ona Almanya’nın işçi aldığını, kendisinde oraya gideceğini, eğer isterse o işten kurtulabileceğini söylüyor. Firuzan, patronundan dayak yedikten sonra onunla Almanya’ya işçi olarak gitmeye karar veriyor. Keklik, daha fazlasını anlatamıyor.

Pembe, kardeşinin ölümünden sonra yaşananları anlatıyor. Kardeşi öldükten sonra onu annesi bahçeye gömülmesini istiyor. O gece babası çok içip kapının önüne düşüyor. Pembe’nin annesi ona yardım etmiyor. Ertesi gün yaşadığını görünce onu hastaneye götürüyor.

Ama Pembe’nin babası felçli olarak kalıyor. Yürüyebilmesi için ameliyat olması ve çok paraya ihtiyaçları oluyor. Pembe’nin babası koltuk değneklerinden kurtulmak için büyük kızını başlık parasıyla evlendirmeyi düşünmeye başlıyor. Bu arada Pembe, doktor hanıma kocasının kendisine çok iyi davrandığını, bunu neden yaptığını anlayamadığını söylüyor.

Dara, bu sefer tam saatinde kliniğe geliyor. Gece uyuyamayan Dara, restoranını bile gece çalıştırıyor. Gündüz uyuyor. En son bu durum kız arkadaşıyla arasını bozuyor. Annesinin de hastalığı Dara’nın kliniğe gelmeye karar vermesini sağlıyor. Doktor hanım, Dara’nın asıl sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyor ve onu haftaya tekrar görmek istediğini söylüyor.

Kırmızı Oda 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Kadrosuna Sitare Akbaş Dahil…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler