Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Kadrosuna Sitare Akbaş Dahil...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Kadrosuna Sitare Akbaş Dahil Oldu!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 53. yeni bölümüyle 26 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Dara, sürekli uyuduğu için seansını kaçırır. Her şeyin ortaya çıkması Derya için yeni bir başlangıç olur ve hem de Musa’dan kurtulur. Bu arada Barlas’la, yeni bir aşka yelken açar. Keklik, Tayyar’ın annesini bulduğu güne kadar anlatabilir. Pembe, kardeşini nasıl kaybettiğini anlatır. Kırmızı Oda 53. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dizisinin kadrosuna, Sitare Akbaş dahil oluyor.

Cuma Dizileri 2021

Dizinin Kadrosuna Sitare Akbaş Dahil Oldu!

Kırmızı Oda 53. bölüm 1. fragmanında; Dara, sonunda kliniğe geliyor. Keklik, annesinin İstanbul’da nasıl ayakta kalmak için mücadele ettiğini anlatıyor. Pembe, kardeşi öldükten sona annesinin nasıl değiştiğini anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 53. bölüm 1. fragmanı…

 

KIRMIZI ODA 52. BÖLÜM ÖZETİ!

Kliniğe ilk olarak Keklik gelir. Keklik, annesinin İstanbul’da nasıl tek başına kendisini doğurduğunu anlatır. Günlerce aç susuz kalan Firuzan’ın kanaması oluyor. Çevreden yardım istiyor ve insanlar onun yardımına koşup onu hastaneye kaldırır.

Firuzan’ın durumunu anlayan hemşire ona yardımcı olur. Çocuğu doğana kadar ona hastanede bir iş ve yatak verir. Firuzan, hamile olmasına rağmen bir hasta bakıcı tarafından tacize uğrar. Hastaneye gelen bir köylüsü Firuza’nı tanıyıp Tayyar’a haber verir.

Bunu öğrenen Firuzan, tam hastaneden kaçacağı sırada Tayyar’a yakalanır. Keklik, daha fazlasını anlatamaz. Derya, güler yüzle kliniğe gelir. Doktor hanıma önce yaşadıklarını anlatır. Betül, kocasının kendisini Derya’yla aldattığını öğrenip onun ofisini dağıtır. Barlas, gürültüyü duyup Derya’nın yanına gelir.

Musa, kapıya kadar gelip içeri girmeyip hemen oradan ayrılır. Derya, bunun üzerine Musa’yla ilişkisini bitirir. Musa, Derya’nın ofisine gelip onunla görüşmek istemez. Derya, onunla görüşmek istemediğini söyleyip ona kapısını kapatır. Ertesi gün Musa, içkili bir şekilde Derya’yı zorla arabasına bindirmek istier.

Ama bu sefer Hatice gelir ve Musa’ya kızından uzak durmasını söyler. Ona, kendisini kaybedecek bir şeyi olmadığını eğer bir daha kızını rahatsız ederse onu kendi elleriyle öldüreceğini söyler.

O günden sonra Derya çok rahatlar. Barlas, ona destek olup onu yemeğe çıkarır. İkili yeni bir aşka yelken açar. Pembe, annesiyle kliniğe geliir. Doktor hanım, silahı Pembe’nin annesine teslim eder. Ondan, Pembe’nin aslında kocasından boşandığını öğrenir.

Pembe, doktor hanıma çocukluğunu anlatmaya başlar. Babasının her gün kendilerini dövdüğünü, yaralarını gizleyerek okula gittiğini anlatır. Boğazı düğümlenerek Yusuf kardeşinin, yine evde çıkan bir kavga sırasında yaralandığını ve babasının kardeşini hastaneye götürmek yerine kendilerini kömürlüğe kilitlediğini anlatır.

Yusuf’un yarası derin olduğu için ateşi çııkar. Pembe’nin babası sabah, kendilerini kapattığı yeri açtığında Yusuf’un öldüğünü görür. Ama yinede bu durumdan kendisini suçlamaz.

Kırmızı Oda 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pembe Kardeşini Nasıl Kaybettiğini Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler