Ana SayfaDizilerAziz 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz'in Efnan'a Karşı Hisleri Değişiyor Mu?

İlgili Postlar

Aziz 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz’in Efnan’a Karşı Hisleri Değişiyor Mu?

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Aziz, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Galip, Aziz’e yardım ettikleri için tüm işçileri işten çıkartıyor ve elindeki senetlerle onları evlerinden çıkartmaya başlıyor. Piere, atölyeyi açması için Aziz’den elli altın istiyor. Aziz, kredi çekip o parayla işçilerin senetlerini alıyor. Ankara’dan gelen kişi bir çanta dolusu para verip Paşa’nın selamı olduğunu söylüyor. Aziz o parayı Piere verip atölyesini açıyor. Aziz 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aziz’in Efnan’a karşı hisleri değişiyor mu?

Cuma Dizileri 2021

Aziz’in Efnan’a Karşı Hisleri Değişiyor Mu?

Aziz 5. bölüm 1. fragmanında; Aziz, atölyesini açıp halı dokumaya başlıyor. Dilruba, Adem’in yanına gidip ona kendisiyle evlenmek istediğinden emin olup olmadığını soruyor. Aziz, Efnan’ın kendisine karşı yaptığı fedakarlık karşısında çok duygulanıyor. Piere, zafer her zaman hayalperestleri olduğunu söylüyor. Efnan, Aziz’in istediği gibi biri olmayı başaracak mı?

İşte Aziz 5. bölüm 1. fragmanı…

AZİZ 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz’in arkadaşları onun atölyesini el birliğiyle çalışılabilecek hale getiriyor. Galip, Aziz’e yardım eden tüm işçileri işten kovuyor. Ellerinde onlara ait senetleri işleme sokup onları evlerinden attırmaya başlıyor. Bu arada Aziz, Piere ile görüşüyor. Piere, Aziz’den atölyesini açması için 50 altın istiyor. Aziz, kefil bulup bankadan kredi çekiyor.

Tam parayı alıp çıkarken Galip, işten çıkarttığı ve evlerini ellerinden aldığını öğreniyor. Hiç düşünmeden elindeki paraları verip işçilerin senetlerini bankadan satın alıyor. İşçiler evlerinden çıkmaktan kurtuluyor. Ancak Aziz, atölyenin açabilmek için hala elli altına ihtiyacı vardır.

Adem, babasının kasasındaki tapuları ve amcasının babasına yazdığı mektubu buluyor. Babasını o mektupla tehdit ediyor. Eğer Dilruba ile evlenmesine engel olursa Aziz’e gidip ona o mektubu vereceğini, onun tüm mallarının babasının üzerinde olduğunu söylüyor.

Dilruba, Aziz’in evine gidiyor. Kapıyı Efnan açıyor. Dilruba, Efnan’ı aşağılamaya başlayınca Azime, araya giriyor ve Aziz’in Efnan’la evleneceğini söylüyor. Aziz, Efnan’a onunla evlenmeyeceğini onun evinde hizmetçilik yapmaya devam edeceğini söylüyor.

Galip, Handan’ın yanına gidip ondan özür dileyip Adem ile Dilruba’nın evliliği için hazırlık yapmayı kabul ettiğini söylüyor. Efnan, Aziz’in atölyesini açması için herkesle konuşup onlardan para topluyor. Ancak o para yinede Piere’nin istediği parayı karşılamıyor.

Hatice Ana’nın evine Ankada’dan bir adam geliyor ve ona Aziz için bir çanta dolusu para bırakıyor. Ona, Paşa’nın selamı olduğunu söylüyor. Aziz, parayı verip atölyesini açıyor. Efnan’a da bir ayakkabı alıp ona hediye ediyor. Dilruba, yine onları samimi bir şekilde görüyor.

Aziz 4. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Aziz Maksude’ye İçinde Bulunduğu Durumu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler