Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Birbirlerinden...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Birbirlerinden Kopamıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 23. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ozan, Mert ile Çağla’yı aynı ortamda görür ve onları birlikte olduğunu bildiğini söyler. Ozan hemen Çağla’nın bebeğinin kendisinden olup olmadığına dair test yaptırır. Aşk Mantık İntikam 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Esra ile Ozan, birbirlerinden kopamıyor.

Cuma Dizileri 2021

Esra İle Ozan Birbirlerinden Kopamıyor!

Aşk Mantık İntikam 23. bölüm 2. fragmanında; Ozan ile Esra, baş başa adaya gidip güzel bir gün geçiriyor. Günün sonunda ayrı odalarda kalan Ozan ile Esra, birbirlerinden ayrı kalmaya dayanamıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 23. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Esra, Çağla’yı takip ediyor ve onun Mert’le buluştuğunu görür. Tartışmalarını ona anlatamaz..Ama Çağla’nın Mert’e bir çek yazdığını onun ise kabul etmedii anlar. Esra, yırtılan çeki bulur. Ama çekte isim bulamaz. Çınar, kız kardeşinin Ozan’dan hamile olmadığını öğrenir.

Çınar, durumu öğrenince Ozan’a anlatmak ister. Ona kardeşinin ondan hamile olmadığını tam itiraf edecekken bir telefon gelir. Fenalaşan Çağla’yı Esra, hastaneye yetiştirir. Onun gerçekten hamile olduğundan emin olur.

Yinede Ozan’la buluşup, Çağla’nın biriyle buluşmasını beklemek ister. Ozan, Çağla’yla barışmış gibi görünüp onunla birlikte yaşamak ister. Çağla, Ozan’ın bu kararı sonrasında havalara uçar. Hemen Esra’ya hava atmak için birlikte yaşayacakları ev bile bakar.

Ozan, Çağla’nın her dediğini kabul eder. Hatta şirkette Esra’ya kötü bile davranır. Ozan ile Çağla, birlikteyken onun sürekli telefonları çalar. Çağla, kapatmak zorunda kalıyor. En sonunda Mert, onların bulunduğu arabaya çarpar.

Ozan, Çağla’nın ilişkisini öğrenmek için Antalya’ya gideceğini söyler. Çağla, hemen Mert’i dağ evine çağırır. Esra ile Ozan, Çağla’nın kiminle buluşacağını beklerken, eve Çınar ve babası girer.

Çınar, Ozan’ın Çağla’yı Esra ile birlikte takip ettiğini anlayıp kız kardeşine yardımcı olur ve oraya babasıyla birlikte gider. Esra ile Ozan, Çağla’nın kendilerini takip ettiğini anlar. Musa, Ozan’ı arayıp hemen ondan şirkete gelmesini istier.

Esra ile Ozan şirkete gider ve Ozan’ın bulduğu kişinin Mert olduğunu tanır. Mert, yine kendisini satan Çağla’nın ipini una sermek için şirkete gider.

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla’nın Bebeğine Babalık…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler