Ana SayfaDizilerYargı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Çınar'ı Sıkıştırmaya Devam Ediyor!

İlgili Postlar

Yargı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Çınar’ı Sıkıştırmaya Devam Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 12. yeni bölümüyle 5 aralık pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Engin, babasının yanı sıra; Eren, Mert, Ilgaz ve Metin’i köşeye sıkıştırır. Yekta, Seda’ya şirketi karşılığında sırrını saklamasını ister. Ilgaz, Mert’in sırrını öğrenir. Ceylin, babasını bulmak için her yere ilan asar. Ilgaz’a aşık olan Ceylin, ona aşkını ilan eder. Ilgaz ise, Ceylin’e bir cevap veremez. Yargı 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Engin, Çınar’ı sıkıştırmaya devam ediyor.

Pazar Dizileri 2021

Engin Çınar’ı Sıkıştırmaya Devam Ediyor!

Yargı 12. bölüm 1. fragmanında; Ceylin ve Ilgaz hastane davasının peşine düşmüşken bütün olaylar birbirine karışıyor. Çınar, Merdan tarafından sert bir dille uyarılıyor. Pars ile Neva cephesinde de durumlar karışıyor. Eren ise, bir aile dramının içine düşüyor. Engin intikam planından vazgeçmezken, Çınar’ı sıkıştırmaya devam ediyor.

İşte Yargı 12. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Engin, teyzesi Seda’ya verdiği evraklarla ortalığı karıştırır. Mert, telefonuna gelen videoyu kimin gönderdiğini araştırmaya başlar. Yekta ise, avukatlık diploması olmadığının ortaya çıkmaması için ne yapacağını düşünmeye başlar.

Ceylin ve Ilgaz, gönderilen sesli mesajdan sonra, bittiğini zannettikleri kabusun aslında yeni başladığını fark ederler. Engin’in başta onlar olmak üzere kendisine zarar verdiğine inandığı herkesle ilgili bir planı uygulamaya teyzesi sayesinde sokar.

Ceylin ve Ilgaz ise bu sarmalın tam merkezinde durur. Eren, Pars, Çınar ve Yekta, karşılarına çıkan bütün bu bulmacanın çözümü için kimseye belli etmeden çabalamak için uğraşır.

Ancak bu süreç hepsini beklemedikleri kadar büyük sorularla ve sürprizlerle baş başa bırakır. Eren, masasına bırakılan nottan sonra kızı olduğu söylenen kızın DNA örneğini alır. DNA sonucu çıkar. Eren o kızın öz kızı olduğunu ve onun üvey babası tarafından eziyet edildiğini öğrenir.

Zafer’in kaybolduğu kesinleşir. Ceylin, babasını bulmaya çalışır. Eren, Ilgaz’a bir kızı olduğunu ve Engin’in kızı üzerinden kendisini tehdit ettiğini anlatır. Yekta, karısıyla konuşup onu Seda’yı ikna etmesini ister.

Laçin, kocasının isteği üzeri Seda’yla konuşmaya gider. Ondan Yekta’nın diplomasının sahte olduğunu söylememesi karşılığında kocasının şirketini ona devretmek istediğini söyler. Engin, herkesi öyle bir köşeye sıkıştırıyor ki, kimse bir şey yapamaz.

Ceylin, babasını bulmak için uğraşır. Öte yandan Metin, oğluyla kendisinin yaptıkları ortaya çıkacak diye ödü kopar. Ilgaz, Engin’in ne yapmak istediğini öğrenip onunla konuşur. Engin, Ilgaz’ı da tehdit eder.

Ilgaz, tüm durumu öğrenir ve babasına gidip ona, ya suçunu itiraf etmesini yada, kendisinin bu durumu Ceylin’e anlatacağını söyler. Metin, Ilgaz’a yok mu bunun başka bi çaresi olup olmadığını sorar. Ilgaz, babasına Ceylin’in eninde sonunda bunu öğreneceğini bunun kaçışı olmadığını söyler.

Ceylin ise, Ilgaz’a olan aşkını itiraf etmek için onun yanına gelir. Onsuz olamadığını söyler ve ondan bir cevap bekler.

Yargı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Ceylin’in Aşk İtirafına Cevap Veremiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler