Ana SayfaDizilerMasterChef 15. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 15. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef, 15. hafta ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda takımlar düello şeklinde yarıştı. Başa baş geçen oyunda beraberlik olunca beraberliği bozmak için kaptanlar kapıştı. MasterChef 15. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 15. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 15. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 15. haftasının ilk dokunulmazlık oyununda, mavi ve kırmızı takım yarışmacıları numaralı bıçakları çekerek düello yapacakları rakiplerini belirledi. İkili yarışmacılar belli olduktan sonra yemekler açıldı ve yarışmacılar yapacakları yemekleri öğrendi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Dokunulmazlık oyununda beş ayrı yemek yapılması istendi. Yemeklerin yapılma süresi farklı olduğu için her yemek için farklı bir süre verildi. Verilen süre içinde yarışmacılar rakipleri ile aynı yemeği yapıp süresi bitenler yemeklerini şeflerin beğenisine sundu.

Şefler, yemekleri tadıp hemen kazanan takımın yemeğini açıkladı. Beşinci gurubun yemeği de bitti ve şefler tadımlarını yaptı. Mavi takım ile kırmızı takım berabere kaldı. Böyle olunca şefler, takımlardan iki yarışmacı seçmelerini ve onlardan geçemeyen son tabağı kalamar dolmasını yapmalarını istedi.

Sergen ile Eren, bu yemek için kapıştı. Kaptanlar düellosu şeklinde olan mücadelenin galibi Eren oldu. Eren’in başarılı yemeği sayesinde Kırmızı takım haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Mehmet şef, mavi takım yarışmacılarına kendi imza yemeğini tanıttı. Mehmet şefin imza yemeğine en yakın tabağı yapan yarışmacının kazanacağı bireysel dokunulmazlık oyununda tüm yarışmacılar eksik ürünle yemeğini bitirdi.

Mehmet şef, kendi tabağına en yakın tabağı yapan yarışmacının Hasan olduğunu açıkladı. Hasan, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Hasan, ilk eleme adayı olarak Tahsin’in ismini verdi. Daha sonra yarışmacılar kendi aralarında oylarını kullandı ve ikinci eleme adayını belirledi. En çok oyu olan yarışmacı Burcu oldu. Burcu, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Böylece; Tahsin ile Burcu, haftanın ilk iki eleme adayı oldu.

MasterChef 14. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler