Ana SayfaDizilerMasterChef 15. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 15. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 14. haftasını da geride bıraktı. Yarışmaya devam eden 10 yarışmacı kaptanlık oyunu için mücadele etti. En iyi yağlamayı yapmaları istenen oyunda en başarılı yarışmacı mavi takım kaptanlığını kazandı. MasterChef 15. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 14. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 15. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 15. hafta ilk bölümünde kaptanlık heyecanı yaşandı. 10 yarışmacı önlerindeki kutuları açtı ve yağlama yapacaklarını öğrendi. En iyi yağlamayı yapanın kaptanlığı kazanacağı oyunda, neredeyse tüm yarışmacılar hayli iddialı konuştu.

15. HAFTA KAPTANLIK OYUNU!

Şefler verdikleri süre içinde yarışmacılardan en az sekiz adet yağlama istedi. Yarışmacılar verilen süre içinde yağlamaları yaptı. Şefler, tadım için tek tek yarışmacıların yanına gitti ve tadım yaptıktan sonra yağlamaları saydı. Tahsin’in yağlaması 7 tane çıkınca değerlendirmeye alınmadı. Araz’da, yemeğini tamamlayamadı ve onun da yemeği değerlendirmeye alınmadı.

En iyi yağlamayı yapan isim Sergen oldu. Sergen, mavi takım kaptanı oldu ve kırmızı takım kaptanı olarak Eren’i seçti. Takımlar şöyle kuruldu;

Mavi takım kaptanı Sergen, seçtikleri yarışmacılar; Tahsin, Hasan, Burcu ve Araz oldu.

Kırmızı takım kaptanı Eren, seçtiği yarışmacılar; Mert, Dilara, Safanur ve Görkem oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Takımlar kurulduktan sonra mavi ve kırmızı takım kaptanı avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Şefler, bu hafta ki avantaj oyununu geçen haftadaki gibi bilgi yarışması şeklinde yaptı. Avantaj oyunda en çok soruya doğru cevap veren Sergen, oyunun kazananı oldu ve takımına avantaj sağladı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021’DE BU AKŞAM NELER OLACAK?

MasterChef’in bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde; haftanın ilk dokunulummazlık oyununda yemekler düello şeklinde olacak. Şefler, avantajı kazanan Sergen, bir yarışmacısını karşı takımın bir yarışmacısıyla değiştirme şansının olduğunu söylüyor. Sergen ise, bu avantajı kullanmayı kabul etmiyor.

Eşleşmeler yapılıp yemekler paylaştırıldıktan sonra heyecan dolu bir mücadele başlayacak. Bakalım bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

MasterChef 14. Bölüm 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler