Ana SayfaDizilerMasterChef 14. Bölüm 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 14. Bölüm 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde 14. haftanın 3. ve son dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne olurken tadımları yarışmacı yakınları yaptı. MasterChef 14. bölüm 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 14. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

MasterChef 14. Bölüm 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye, haftanın son dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Mavi ve Kırmızı takıma bir menü yapmaları istendi ve 40 dakikalık sürenin sonunda onları büyük bir sürpriz bekliyordu. Tadımları yarışmacıların yakınları gelip yaptı ve kazanan takımı belirledi.

14. HAFTA 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın son dokunulmazlık oyununda şefler takımlardan, mercimek çorbası, patlıcan musakka ve pilav, sultan sarma yapmalarını istedi ve onlara tam 40 dakika süre verdi. Her iki takımda verilen bu kısa süre içinde en az 12 şer kişilik yemek yaptılar.

Verilen süre sonunda tadım masası geldi. Gecenin sürprizi ise tadım yapmak için stüdyoya gelen yarışmacıların aileleri oldu. Yarışmacıların yakınları, stüdyoya gözleri kapalı bir şekilde geldi ve yarışmacılara sırtı dönük bir şekilde tadım yaptı.

Yarışmacılar ise heyecanla ailelerinden gelen konuğun yapacağı kararı izledi. Konuklar, yemeklerin tadımını yaptı ve beğendiği tabağı kaldırdı. Böylece altındaki renge göre puan alan takım belli oldu. Verilen oylar sonucunda üçüncü dokunulmazlık oyununu, 17-15 skorla mavi takım kazandı.

Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımdan üç yarışmacı bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Zaten beş kişiden oluşan kırmızı takımın iki yarışmacısı eleme potasında olduğu için bireysel dokunulmazlık oyununa Hasan, Araz ve Eren katıldı. Şefler, bu üç yarışmacıdan bireysel dokunulmazlık oyununda değerlendirme yemekleri yapmalarını istedi.

Verilen süre içinde üç yarışmacı en güzel yaratıcı yemeklerini yapıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, üç yemeğinde tadımını yaptıktan sonra bu üç başarılı yemeği değerlendireceklerini ama bunun çok zor olacağını açıkladı.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Birbirinden başarılı yemek yapan yarışmacılardan üçüncü Araz’ın yemeği seçildi. İkinci Hasan oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren oldu. Otomatikman eleme adayları seçmeye gerek kalmadan Araz ile Hasan, haftanın 5. ve 6. eleme adayları oldu.

Pazar günü yapılacak eleme gecesinde yarışacak 6 yarışmacı; Görkem, Pelin, Safanur, Pelin, Hasan ve Araz oldu. Bu beş yarışmacı arasından biri bu hafta eleme gecesinde yarışmaya veda edecek.

MasterChef 14. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler