Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 115. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Züleyha'ya Aşık Olduğunu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 115. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Züleyha’ya Aşık Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 114. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Mehmet’in aşk itirafı karşısında bir şey diyemiyor. Ama ona hayır da demiyor. Adnan kayboluyor. Mehmet, Adnan’ı bulup getiriyor. Fikret, Mehmet’in Züleyha’nın gözüne girmek için Adnan’ı kaçırıp geri getirdiğini düşünüp onunla kavgaya tutuşuyor. Betül ile Şermin’in planı Fikret’i zor durumda bırakıyor. Bir Zamanlar Çukurova 115. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret, Züleyha’ya aşık olduğunu itiraf edecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Fikret Züleyha’ya Aşık Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 115. bölüm 1. fragmanında; Fikret, Züleyha’nın yanında sürekli Mehmet’in olmasından rahatsız oluyor. Ona deliler gibi aşık olan Fikret, Çetin’e Züleyha’ya aşık olduğunu ve kıskandığını göz yaşları içinde itiraf ediyor. Teyzesini arayıp onunla bu durumu konuşmak istiyor. Fekeli’nin katilinin kim olduğunu öğrenen Lütfiye’yi Abdulkadir’in adamları öldürecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 115. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1463980936756879368

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 114. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehmet, Züleyha’a aşık olduğunu söyleyip onu öpüyor. Bunun karşısında Züleyha, ona bir ilişkiye hazır olmadığını ve korktuğunu söylüyor. Ama ona karşı bir şeyler hissettiğini de anlıyor. Eve geldikten sonra Lütfiye’ye o günkü olanları anlatıyor. Lütfiye, Züleyha’ya kalbinin sesini dinlemesini, daha çok genç olduğunu sevmek ve sevilmenin onun da hakkı olduğunu söylüyor.

Ertesi gün şirkete Mehmet’le Züleyha yan yana giriyor. Şirket çalışanları onları birbirlerine yakıştırmaya başlıyor. Mersin’de otel odasında yaşanan olay gazetelerde yayınlanıyor. Otelde gerçekleşen olayda Betül ile Fikret’in görüntüleri gazetelerde yayınlanıyor.

Çukurova, bu haberle çalkalanırken Betül, ağlayarak evden çıkıyor. Şermin ise, kızının gururunun kırıldığını onun evi terk ettiğini söyleyip ağlamaya başlıyor. Lütfiye’nin yanında bayılıyor. O ise, Şermin’e sakin olmasını yeğeninin gerekeni yapacağını söylüyor.

Betül, Fekeli’nin servetini kaybetmeyeceğini söyleyip Fikret’ten hareket bekliyor. Lütfiye, Fikret’i karşısına alıp ona kendi yüzüğünü verip o yüzüğü Betül’e takmasını istiyor. Fikret, Betül’le daha önceden de otel odasında bir gece geçirdiğini itiraf etmek zorunda kalıyor.

Mehmet ile Züleyha bir toplantıya gidiyor. Züleyha, aslında o toplantıya katılmak istemediğini söyleyince Mehmet onu yemeğe götürüyor. Bu arada Adnan, kayboluyor. Mehmet, Adnan’ı konağa gelen bohçacıların yanında bulup eve getiriyor.

Fikret, Mehmet’in bunu bilerek yaptığını düşünüp onunla kozunu paylaşıp yumruklaşıyor. Lütfiye’ye bir telefon geliyor ve Fekeli’yi öldürenin Abdulkadir olduğunu, onunda arkasında birisi olduğunu söylerken telefon kesiliyor. Abdulkadir, kendisini ispiyon eden adamını öldürüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 114. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Abdulkadir’in Hedefinde Kim Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler