Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Meliha'yı Görecek Mi?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Meliha’yı Görecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Cana ile babasını birlikte gördükten sonra gidip onunla konuşuyor ve ona babasından uzak durmasını istiyor. Adil, Cana’ya kendisini kaptırıyor ve sürekli onunla mesajlaşıyor. Bu durum Feride’nin gözünden kaçmıyor. Muzo, Meliha’yı kız arkadaşı Meliha olarak eve getiriyor. O sırada Hayri eve geliyor. Hayri, Meliha’yı görecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Hayri Meliha’yı Görecek Mi?

Camdaki Kız 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, Sedat’la Cana’yı birlikte yakalamayı beklerken onu babasıyla görüyor. O sırada annesi arıyor ve Nalan babasının dışarıda bir toplantıya gittiğini öğreniyor. Cana, Adil’i çok etkiliyor. Adil, erkenden kalkıp sporuna gidip telefonunun şifresini değiştirip sürekli Cana’yla mesajlaşmaya başlıyor.

CAMDAKİ KIZ 21. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Gece Nalan, durumu Sedat’a anlatıyor. Onun telefonuna Cana’nın gönderdiği mesajları okuduğunu ve onun buluşmak istediği restorana gittiğini, orada babasının Cana’yla buluştuğunu gördüğünü anlatıyor. Sedat, Nalan’a bu yaptığı için çok kızıyor.

Ertesi gün Cana’yı arayıp ailesine yaklaşmaması için onu uyarıyor. Ayrıca telefonlarına cevap vermeyince Nalan Cana’nın yanına gidip onu sözleriyle yerin dibine sokuyor. Cana, Nalan’a babasıyla görüştüğünü inkar etmiyor. Ancak onu bir baba gibi dertleşecek bir dost gibi gördüğünü söylüyor.

Nalan ona son olarak babasından uzak durmasını istiyor. Sedat, yeni açacağı otelin açılışı için basına karşı konuşma yapıyor. Konuşmadan sonra basından kendisine soru sormalarını istiyor. Ama her soru Nalan hakkında olunca Sedat çok bozuluyor. Nalan’ın popülerliğinin kendisinin önüne geçtiğini anlayıp toplantıyı sonlandırıyor.

Feride, Adil’in sürekli telefonla görüştüğünü ve mesajlaştığını anlıyor. Onu takibe alıyor. Evde Muzo’nun bir kız arkadaşı olduğu haberi yayılıyor. Muzo, annesinin ısrarıyla Meliha’yı ailesine Melisa olarak tanıtıyor ve onu mecburen yemeğe davet ediyor.

Meliha, hayatında görmediği bir servet değerindeki mücevherleri Muzo’dan hediye olarak alıyor. Annesi Muzo’yla konuşup onu kendisinden daha çok mutlu edecek birinin olduğuna çok sevindiğini söylüyor. Meliha eve geliyor. Tüm soruları ezberlediği şekilde cevap veriyor.

Sedat, Meliha’nın boynundaki dövmeden onun bir hayat kadını olduğunu ve onunla birlikte olduğunu hatırlıyor. Yemek güzel geçiyor. Eve Hayri misafirini evine bırakmak için geliyor. Muzo, kız arkadaşını kendisinin eve bırakmasını söylese de annesi onu oyalıyor. O sırada Hayri eve giriyor. Meliha, ona görünmemek için elinden geleni yapıyor.

Camdaki Kız 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sonunda Cana İle Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler