Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemil Kardeşini Konuşmasın Diye...

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemil Kardeşini Konuşmasın Diye Öldürüyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Elbet Bir Gün, 4. yeni bölümüyle 28 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sevilay, Mehmet’i bitirmek için harekete geçer. Ahmet, Cemil’in eline düşer. Mevsim, Ahmet’e eğer annesini kendisine verirse babasıyla onu serbest bırakacağını söyler. Nesime ise, her şeyi polise anlatmak ister. Gizem, polise her şeyi baştan anlatmak zorunda kalacağını söyleyip onu vazgeçirmeye çalışır. Elbet Bir Gün 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemil, öz kardeşini konuşmasın diye öldürüyor.

Pazar Dizileri 2021

Cemil Kardeşini Konuşmasın Diye Öldürüyor!

Elbet Bir Gün 4. bölüm 2. fragmanında; Sevilay, Gizem’in karşısına çıkıyor. Ona kocasını tanıdığını ima ediyor. Ahmet, babasını kaçıranları ihbar ediyor. Murat, programında sır perdesinin çözüldüğünü açıklıyor. Cemil, kendisini garantiye almak için öz kardeşini öldürüyor.

İşte Elbet Bir Gün 4. bölüm 2. fragmanı…

ELBET BİR GÜN 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemil, İsmail’i darp ettikten sonra onu öldürmek için silahını çeker. O sırada Mevsim gelip babasına engel olur. Cemil, İsmail’e ertesi güne kadar mühlet verip kendisine Nesime’nin yerini söylemesini ister. Murat’a, programa katılmak için gizli bir tanık gelir. Ona ne biliyorsa canlı yayında anlatacağını söyler.

Bunu konuşmak için Mevsim’in yanına gider. O sırada İsmail, kilitli olduğu yerden çıkıp kaçmayı başarır. Ancak Cemil’in adamları onu yakalar. Cemil, yeğeninden İsmail’i öldürmesini emreder. Mevsim, bu duruma engel olup İsmail’i başka bir yere kapatır.

Onun fotoğrafını çekip Ahmet’e gönderir. Annesini vermesi karşılığında babasını ona vereceğini söyler. Ahmet, babasını perişan halde görünce annesini suçlayıp onun gidip teslim olmasını ister. Nesime, Mevsim’in dediği yere gider. Son anda Cemil gelir ve Nesime oradan kaçmak zorunda kalır.

Mevsim, canlı yayına katılmak istediğini söyleyip gizli tanığı bulur. Onun çocuğunu alı koydurup adamı tehdit eder. Adam, canlı yayında sadece bilinen şeyleri anlatır. Sevilay, Mehmet’in göndereceği malları onun kardeşinden öğrenip polisi arayıp o malların kaçak olduğunu ihbar eder.

Ahmet, babasını kurtarmak umuduyla evden kaçar. Zaten evin etrafında kol gezen Cemil’in adamları Ahmet’i görür. Nesime ile Gizem, Ahmet’i bulmak için eski mahalleye gitmek zorunda kalır. Sokak sokak onu aramaya başlıyor. Ancak onu bulamaz. Cemil’in adamları Nesime’den önce Ahmet’i bulur ve onu alıp kaçırır.

Ahmet, Cemil’in eline geçer. Mevsim kardeşine kucak açar. Ancak amacı annesine ulaşıp ondan intikam almaktır. Gizem, ailesinin bozulması için büyük bir endişe duymaya başlar.

Elbet Bir Gün 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Polise Gidip Her…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler