Ana SayfaDizilerKardeşlerim 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Kaza Anının Videosu Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Kaza Anının Videosu Olduğunu Öğreniyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 30. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, abisine bunu kimin yaptığını öğrenmek için her yere ilanlar asar. Abisinin katilini bulup ondan intikam almak için yemin eder. Asiye, abisinin mezarı başında göz yaşı döker. Sahipsiz kalan üç kardeş, bundan sonra ne yapacak? Kardeşler yetiştirme yurduna mı gitmek zorunda kalacak? Kardeşlerim 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akif, kaza anının videosu olduğunu öğreniyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Akif Kaza Anının Videosu Olduğunu Öğreniyor!

Kardeşlerim 30. bölüm 2. fragmanında; Kadir’in ölümüyle kardeşleri dağılıyor. Kadir’in öldüğü kaza anının görüntüleri biri çekip o görüntülerin elinde olduğunu söylüyor. Akif, kaza anına ait görüntülerin olduğunu duyunca tutuşuyor. Ömer, bu videonun varlığını öğrenecek mi?

İşte Kardeşlerim 30. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1463946414334132228

KARDEŞLERİM 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, Kaan’ın kendisini verdiği görüntüleri izledikten sonra doğruca Akif’in yanına gider. Onu arabasına binerken görür ve hemen yanına gider. Peşinden giden Kaan, Kadir’in kötü bir şey yapmasından korkar. Kadir, Akif’i yakaladığı gibi boğazını sarılır ve babasını öldürdüğünü elindeki görüntülerden gördüğünü söyler.

Akif’i, tartakladıktan sonra emniyete gidip onu ihbar etmeye karar verir. Akif, Kaan’ın arabasına binip ondan Kadir’i takip etmesini ister. Onlar peşinden geldikçe Kadir daha da hızlanır. Susan ile Melisa, elektrik kesilince ders çalışamaz ve evlerinin yolunu tutmak zorunda kalır.

Susan’ın eli arabaya sıkışınca arabayı Melisa’ya verir. Melisa, Kadir’e çarpar. Arabadan indikten sonra çarptığı kişinin Kadir olduğunu anlır. Akif, hemen Melisa’yı Kaan’la eve gönderir. Kendisi de Kadir’i hastanenin kapısının önüne bırakıp gider.

Kadir’e, hastanede gerekli müdahaleler yapılır ve yoğun bakıma alınır. Kardeşleri ve amcası Kadir’in kaza yaptığını ve hastanede olduğunu öğrenir. Nebahat, Melisa’nın suyuna sakinleştirici koyup onun sürekli uyumasını sağlar.

Kendisine gelen Melisa, Kadir’in yanına gitmek ister. Babası yine Melisa’nın uyumasını ister. Ama Melisa, onların kendisini uyuttuğunu anlayıp o sudan içmez. Akif, Melisa’yı hastaneye götürür. Melisa fenalaşınca tekrar eve getirir. Kadir’in kalbi durur. Doktorlar onu tekrar hayata döndüremez.

Kadir, hayatını kaybeder. Onun ölümü kardeşlerinin ve amcasını derinden üzer. Melisa, hastaneyi arayıp Kadir’in öldüğünü öğrenir. Kendisini dışarı atıp Kadir’in evine gidip her şeyi itiraf edeceğini, daha sonra da polise gidip teslim olmayı düşünür.

Akif, Melisa’yı arabaya bindirip onu başka şehirdeki teyzesinin yanına götürmek için yola çıkar.

Kardeşlerim 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Abisinin İntikamını Almak İçin Yemin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler