Ana SayfaDizilerMisafir 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gece Kendisine Yapılan Sürpriz Karşısında Duygulanıyor!

İlgili Postlar

Misafir 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gece Kendisine Yapılan Sürpriz Karşısında Duygulanıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Misafir, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Gece’nin karşısına çıkıp onun kızı olduğunu söylüyor. Kimliği açığa çıktığı için Giray, Gece hakkında araştırma yapmaya başlıyor. Betül, Gece’nin Erdem’in yanından gitmesi için elinden geleni yapıyor. Nalan, evde biraz içip dağıtınca Gece onu evden kovuyor. Elindeki altınları bozdurmaya çalışan Nazan, Tunç’a yakalanıyor. Gece, kendisine yapılan sürpriz karşısında çok duygulanıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Gece Kendisine Yapılan Sürpriz Karşısında Duygulanıyor!

Misafir dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, Tunç aracılığıyla çaldığı altınları aldıktan sonra o altınları ona vermek istemiyor. Kızını bulup onunla başka bir hayat sürmek istiyor. Giray komiseri arayıp kızının karşısına çıkıyor. Gece, annesini tanımamış gibi yapıp onunla yaşadığı eski hayatına dönmek istemiyor.

MİSAFİR 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zaten gidecek yeri olmayan Nalan, Gece’nin kaldığı yerde kalacağını söylüyor. Gece bir iki gün annesini tanımamış gibi yapıp ona tahammül ediyor. Betül, Gece’nin annesinin geldiğini öğrenip kutlamak için Giray’la birlikte Erdem’in evine gidiyor.

Nalan, bir kaç kadeh içtikten sonra kendisini dağıtıyor. Gece, annesini öyle görmekten rahatsız oluyor ve onu evden kovuyor. Betül, Nalan’ı evine götürüp Gece hakkında ondan bilgi almak istiyor. Ancak, Nalan sızıyor ve sabah kalkar kalkmaz tanıdığı kuyumcuya gidip elindeki çalıntı altınları bozdurmak istiyor.

Altınları bozdurmadan önce Nalan kızıyla buluşuyor ve elinde altınlar olduğunu onları bozdurup birlikte çok güzel bir hayat yaşayabileceklerini söylüyor. Gece, annesinin teklifini kabul etmiyor ve tekrar onunla eski hayatına dönmek istemiyor. Gece, annesinin teklifini kabul etmedikten sonra Erdem’in evine dönüyor.

Erdem, Gece’nin gerçek kimliğine ulaşıyor ve başından geçenleri öğrenmeye çalışıyor. Onun, geçmişinde hatırlamak istemediği şeyler olduğunu anlıyor. Gece gelmeden çocuklarıyla birlikte ona büyük bir sürpriz hazırlıyor. Gece eve geldiğinde çocukların kendisine hazırladığı sürpriz karşısında çok mutlu oluyor ve onlara sarılıyor.

Tunç’un adamları Nalan’ı, altınları satmak üzereyken buluyor. Nalan iyice köşeye sıkıyor. Ne yapacağını bilemez halde başına gelecekleri bekliyor.

Misafir 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Gece Annesini Evden Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler