Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuzan Düştüğü Bataktan Kurtulamıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuzan Düştüğü Bataktan Kurtulamıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 54. yeni bölümüyle 3 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Keklik, annesinin pavyonda çalışmaya başladığını orada tanıştığı biriyle Almanya’ya gitmeye karar verdiğini anlatır. Pembe, kocasının kendisine karşı ani değişimini anlatır. Bu sefer Dara, saatinde kliniğe gelir. Dara, uykusuzluk problemini çözebilecek mi? Kırmızı Oda 54. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Firuzan, düştüğü bataktan kurtulamıyor.

Cuma Dizileri 2021

Firuzan Düştüğü Bataktan Kurtulamıyor!

Kırmızı Oda 54. bölüm 1. fragmanında; Pembe, babasının ablasını çocuk yaşta nasıl başlık parasıyla evlendirdiğini anlatıyor. Annesi ise, bu sefer kocasından intikamını alacak mı? Keklik, annesinin çalıştığı müzikholden kaçamadığını, orada çalışmaya nasıl mahkum kaldığını anlatıyor. Dara’nın uykusuzluk probleminin abisinin ölümüyle bir bağlantısı olduğu anlaşılıyor.

İşte Kırmızı Oda 54. bölüm 1. fragmanı…

KIRIMIZI ODA 53. BÖLÜM ÖZETİ!

Kliniğe ilk önce Keklik gelir. Anlatmaya başlıyor. Tayyar, Firuza’nı bulup kafasına silahı dayar. Tam onu öldüreceği sırada bir bekçi Firuza’nın hayatını kurtarır. Firuzan, kucağında bebeğiyle birlikte kapı kapı iş arar. Kimse ona bebeğiyle çalışmasına izin vermez.

En son bir gazete ilanında garson aranan yere gider. Oranın pavyon olduğunu, erkeklerle içki içerek para kazanıldığını öğrenince çalışmak istemez. Ama iş yeri sahibi onun gidecek yeri olmadığını anlayıp ona kalacak yer verir. Firuzan, iki ay boyunca o işi yapmamak için direnir.

Mecbur kalıp işe başlar. Sazcı olarak gelen bir genç Firuza’nın haline acıyıp ona Almanya’nın işçi aldığını, kendisinde oraya gideceğini, eğer isterse o işten kurtulabileceğini söyler. Firuzan, patronundan dayak yedikten sonra onunla Almanya’ya işçi olarak gitmeye karar verir. Keklik, daha fazlasını anlatamaz.

Pembe, kardeşinin ölümünden sonra yaşananları anlatır. Kardeşi öldükten sonra onu annesi bahçeye gömülmesini ister. O gece babası çok içip kapının önüne düşer. Pembe’nin annesi ona yardım etmez. Ertesi gün yaşadığını görünce onu hastaneye götürür.

Ama Pembe’nin babası felçli olarak kalır. Yürüyebilmesi için ameliyat olması ve çok paraya ihtiyaçları olur. Pembe’nin babası koltuk değneklerinden kurtulmak için büyük kızını başlık parasıyla evlendirmeyi düşünmeye başlar. Bu arada Pembe, doktor hanıma kocasının kendisine çok iyi davrandığını, bunu neden yaptığını anlayamadığını söyler.

Dara, bu sefer tam saatinde kliniğe gelir. Gece uyuyamayan Dara, restoranını bile gece çalıştırır. Gündüz uyur. En son bu durum kız arkadaşıyla arasını bozar. Annesinin de hastalığı Dara’nın kliniğe gelmeye karar vermesini sağlar. Doktor hanım, Dara’nın asıl sorunun ne olduğunu anlamaya çalışır ve onu haftaya tekrar görmek istediğini söyler.

Kırmızı Oda 54. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Dara Uykusuzluk Problemini Çözebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler