Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Cemil'in Tuzağına Düşecek...

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Cemil’in Tuzağına Düşecek Mi?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Elbet Bir Gün, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanın yeni bölümünde; Ahmet, Murat’ın eline düşüyor. Murat, Ahmet’i elinden kaçırıyor. Cemil, İsmail’in öldürülmediğini öğrenip kardeşi Kamil’i öldürüyor. Nesime, Cemil’in tuzağına düşecek mi?

Pazar Dizileri 2021

Nesime Cemil’in Tuzağına Düşecek Mi?

Elbet Bir Gün 5. bölüm 1. fragmanında; Murat, Gizem’le konuşuyor ve onun ve kardeşinin peşinde olduğunu söylüyor. Nesime, oğlunu kurtarmak için kendisini feda ediyor. Yıllar sonra onun karşısına çıkıyor.

İşte Elbet Bir Gün 5. bölüm 1. fragmanı….

ELBET BİR GÜN 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Murat, Ahmet’i Cemil’in adamlarının elinden kurtarıyor. Onu alıp kanala getiriyor. Ahmet’ten, annesiyle teyzesinin yerini istiyor. Nesime, oğlunu kurtarmak için gidip her şeyi emniyete anlatmak istiyor. Ama Gizem, onu engel oluyor ve Ahmet’i Murat’ın yanından uzaklaştırmaya çalışıyor.

Murat, Ahmet’den öğrendiği bilgilere göre Mevsim’i arayıp İsmail’i babasının kaçırdığını onu alıkoyduklarını bildiklerini söylüyor. Mevsim, durumu inkar ediyor. Mehmet, Sevilay’ın kendisini ihbar edeceğini anlıyor ve kaçak malları başka gemiyle aktarıyor.

Sevilay, Mehmet’i zarara sokamadığı için sinir krizleri geçiriyor. Mehmet, Gizem’in kendisinden gizli bir şeyler yaptığını anlıyor. Onun yalanını yakalayınca adamından onun her adımını takip etmesini istiyor. Ahmet, Murat’a annesinin ve teyzesinin yerini ona söylüyor.

Bunu öğrenen Nesime, hemen evden çıkıp başka yere gidiyor. Cemil, Mevsim ile kardeşi Kamil’in arkasından işler çevirdiğini anlıyor. Ahmet, Murat’ın yanından kurtulup annesinin yanına gitmek istiyor.

Mehmet, Gizem’le buluşup ona neden kendisine yalan söylediğini soruyor. O ise, Gizem’den özür dileyip, ondan bir an bile şüphe ettiği için özür diliyor. O sırada Sevilay geliyor. Sevilay, Gizem’le Mehmet’in oturduğu masaya gidip onları rahatsız ediyor. Mehmet, durumu kurtarıyor ve Gizem’le daha önce tanıştıklarına ikna ediyor.

Sevilay, tuvalette Gizem’in yanına gidip erkeklerin kadınları üzeceğini ve onu çok tanıdığını söyleyip onun aklını karıştırmaya çalışıyor. Amacına ulaşamayınca da çok öfkeleniyor. Cemil, Ahmet’i bulup konağına getirtiyor.

Cemil, Ahmet’ten babasıyla konuştuğunu öğreniyor. Kardeşinin İsmail’i öldürmeyip kendisinden sakladığını öğreniyor. Kamil’i arayan Cemil, ona İsmail’in nerede olduğunu soruyor. Kendisine yalan söylediğini öğrenen Cemil, Kamil’den İsmail’i yanına getirmesini istiyor. Oda, getiriyor.

Cemil, Mevsim’e ve Kadir’e ceza kestiğini söylüyor. Mevsim, kardeşi Ahmet’e sarılıyor. Cemil, kendisine ihanet eden kardeşi Kamil’i, gözünü kırpmadan öldürüyor. Nesime, emniyete gidip her şeyi itiraf etmek durumunda kalıyor.

Elbet Bir Gün 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemil Kardeşini Konuşmasın Diye…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler