Ana SayfaDizilerYargı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Ceylin'in Aşk İtirafına Cevap Veremiyor!

İlgili Postlar

Yargı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Ceylin’in Aşk İtirafına Cevap Veremiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Engin, babasının yanı sıra; Eren, Mert, Ilgaz ve Metin’i köşeye sıkıştırıyor. Yekta, Seda’ya şirketi karşılığında sırrını saklamasını istiyor. Ilgaz, Mert’in sırrını öğreniyor. Ceylin, babasını bulmak için her yere ilan asıyor. Ilgaz’a aşık olan Ceylin, ona aşkını ilan ediyor. Ilgaz ise, Ceylin’e bir cevap veremiyor.

Pazar Dizileri 2021

Ilgaz Ceylin’in Aşk İtirafına Cevap Veremiyor!

Yargı dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Engin, teyzesi Seda’ya verdiği evraklarla ortalığı karıştırıyor. Mert, telefonuna gelen videoyu kimin gönderdiğini araştırmaya başlıyor. Yekta ise, avukatlık diploması olmadığının ortaya çıkmaması için ne yapacağını düşünmeye başlıyor.

YARGI 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylin ve Ilgaz, gönderilen sesli mesajdan sonra, bittiğini zannettikleri kabusun aslında yeni başladığını fark ediyorlar. Engin’in başta onlar olmak üzere kendisine zarar verdiğine inandığı herkesle ilgili bir planı uygulamaya teyzesi sayesinde sokuyor.

Ceylin ve Ilgaz ise bu sarmalın tam merkezinde duruyor. Eren, Pars, Çınar ve Yekta, karşılarına çıkan bütün bu bulmacanın çözümü için kimseye belli etmeden çabalamak için uğraşıyor.

Ancak bu süreç hepsini beklemedikleri kadar büyük sorularla ve sürprizlerle baş başa bırakıyor. Eren, masasına bırakılan nottan sonra kızı olduğu söylenen kızın DNA örğreğini alıyor. DNA sonucu çıkıyor. Eren o kızın öz kızı olduğunu ve onun üvey babası tarafından eziyet edildiğini öğreniyor.

Zafer’in kaybolduğu kesinleşiyor. Ceylin, babasını bulmaya çalışıyor. Eren, Ilgaz’a bir kızı olduğunu ve Engin’in kızı üzerinden kendisini tehdit ettiğini anlatıyor. Yekta, karısıyla konuşup onu Seda’yı ikna etmesini istiyor.

Laçin, kocasının isteği üzeri Seda’yla konuşmaya gidiyor. Ondan Yekta’nın diplomasının sahte olduğunu söylememesi karşılığında kocasının şirketini ona devretmek istediğini söylüyor. Engin, herkesi öyle bir köşeye sıkıştırıyor ki, kimse bir şey yapamıyor.

Ceylin, babasını bulmak için uğraşıyor. Öte yandan Metin, oğluyla kendisinin yaptıkları ortaya çıkacak diye ödü kopuyor. Ilgaz, Engin’in ne yapmak istediğini öğrenip onunla konuşuyor. Engin, Ilgaz’ı da tehdit ediyor.

Ilgaz, tüm durumu öğreniyor ve babasına gidip ona, ya suçunu itiraf etmesini yada, kendisinin bu durumu Ceylin’e anlatacağını söylüyor. Metin, Ilgaz’a yok mu bunun başka bi çaresi olup olmadığını soruyor. Ilgaz, babasına Ceylin’in eninde sonunda bunu öğreneceğini bunun kaçışı olmadığını söylüyor.

Ceylin ise, Ilgaz’a olan aşkını itiraf etmek için onun yanına geliyor. Onsuz olamadığını söylüyor. Onunla olacağını söyleyip ondan cevap bekliyor.

Yargı 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Ilgaz’a Olan Hislerini İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler