Ana SayfaDizilerMisafir 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erdem Gece'nin Tüm Geçmişini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Misafir 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erdem Gece’nin Tüm Geçmişini Öğreniyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Misafir, 4. yeni bölümüyle 2 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çocuklar Gece’ye güzel bir sürpriz hazırlar. Gece, onların bu sürprizi karşısında çok mutlu olur. Hayatında ilk kez birilerinin kendisini düşündüğünü gören Gece, çok duygulanır. Erdem’e teşekkür eden Gece, onu öper. Gece, Erdem’e aşık mı oluyor? Misafir 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erdem, Gece’nin tüm geçmişini öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2021

Erdem Gece’nin Tüm Geçmişini Öğreniyor!

Misafir 4. bölüm 2. fragmanında; Nazan, yine gelip Erdem’e sığınıyor. Erdem’e, Tunç’u Gece’nin bıçakladığını itiraf ediyor. Gece, her şeyi hatırladığını ve Tunç’u bıçakladığını hatırladığını söylüyor. Erdem, bundan sonra Gece’yi o hayata geri döndürmek için ne yapacak?

İşte Misafir 4. bölüm 1. fragmanı…

MİSAFİR 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Tunç aracılığıyla çaldığı altınları aldıktan sonra o altınları ona vermek istemez. Kızını bulup onunla başka bir hayat sürmek ister. Giray komiseri arayıp kızının karşısına çıkar. Gece, annesini tanımamış gibi yapıp onunla yaşadığı eski hayatına dönmek istemez.

Zaten gidecek yeri olmayan Nalan, Gece’nin kaldığı yerde kalacağını söyler. Gece bir iki gün annesini tanımamış gibi yapıp ona tahammül eder. Betül, Gece’nin annesinin geldiğini öğrenip kutlamak için Giray’la birlikte Erdem’in evine gider.

Kutlama yemeğinde Nalan’ın tavırları Erdem’in gözünden kaçmaz. Onun bu tavırları Gece’yi rahatsız eder. Bir an evvel kutlamanın bitmesini ister. Daha sonra Nalan, bir kaç kadeh içtikten sonra kendisini dağıtır.

Gece, annesini öyle görmekten rahatsız olur ve onu evden kovar. Betül, Nalan’ı evine götürüp Gece hakkında ondan bilgi almak ister. Ancak, Nalan oracıkta sızıp kalıyor ve sabah kalkar kalkmaz tanıdığı kuyumcuya gidip elindeki çalıntı altınları bozdurmak ister.

Altınları bozdurmadan önce Nalan kızıyla buluşur ve elinde altınlar olduğunu onları bozdurup birlikte çok güzel bir hayat yaşayabileceklerini söyler. Gece, annesinin teklifini kabul etmez ve tekrar onunla eski hayatına dönmek istemez. Gece, annesinin teklifini kabul etmedikten sonra Erdem’in evine döner.

Erdem, Gece’nin gerçek kimliğine ulaşır ve başından geçenleri öğrenmeye çalışır. Onun, geçmişinde hatırlamak istemediği şeyler olduğunu anlar. Gece gelmeden çocuklarıyla birlikte ona büyük bir sürpriz hazırlar. Gece eve geldiğinde çocukların kendisine hazırladığı sürpriz karşısında çok mutlu oluyor ve onlara sarılır.

Tunç’un adamları Nalan’ı, altınları satmak üzereyken bulur. Nalan iyice köşeye sıkışır. Ne yapacağını bilemez halde başına gelecekleri bekler.

Misafir 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gece Erdem’den Etkilenmeye Mi Başlıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler