Ana SayfaDizilerSadakatsiz 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Aras İle Asya'dan Ne İstiyor?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Aras İle Asya’dan Ne İstiyor?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 41. yeni bölümüyle 1 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asya, Aras’ın evinden ayrılırken bayılır. Aras, onu hastaneye götürür. Derya’ya olanları anlatır. Aras, Londra’ya dönüp boşanma işini bitirmek ister. Gitmeden Asya’nın yanına gidip ona veda eder. Asya, tüm kapılarını Aras’a kapatır. Aras, 1 ay sonra Türkiye’ye döner. Onun başından geçenler haberlere konu olur. Asya, Aras’ı evinde karşılar. Sadakatsiz 41. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Leyla, Aras ile Asya’dan ne istiyor?

Çarşamba Dizileri 2021

Leyla Aras İle Asya’dan Ne İstiyor?

Sadakatsiz 41. bölüm 1. fragmanında; Aras, cuma günü boşanacağını barda karşılaştığı Volkan’a söylüyor. Haberi Derin’de alıyor ve Asya’ya, Aras’ın boşanacağını duyduğunu söylüyor. Asya, Derin’e kendisiyle uğraşmayı bırakırsa onun boşanma davasında şahit olmayacağını söylüyor. Aras ile Asya, buluşuyor. Leyla, onların bulunduğu eve gelip kapılarını çalıyor.

İşte Sadakatsiz 41. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Leyla geldikten sonra Aras’ın evinden çıkar. Aras, peşinden gidip neden gerçekleri öğrenir öğrenmez ona anlatamadığını anlatır. Asya, Volkan’dan önce ondan gerçekleri öğrenseydi durumun farklı olacağını söylüyor ve bayılır.

Aras, hemen Asya’yı arabasına bindirip hastaneye götürür. Derya, Asya’yla özellikle ilgilenir ve ona serum bağlar. Daha sonra Aras’la neler olduğunu konuşur. Aras, Derya’ya elleriyle Volkan’ın istediği kozu ona verdiği için çok üzgün olduğunu, karısının kendisini aldattığını, zaten evliliklerinin çok önceden bittiğini ve önce Leyyla’ya boşanma davası açıp onunla konuştuğunu anlatır.

Ertesi gün Leyla, yine Asya’nın yanına gider. Asya, onunla konuşmak istemez. Onu hastaneden kovar. Daha sonra Aras’la buluşup, onu affedemeyeceğini söyler. Aras, eve gidip hafızasını kaybettiği sırada aldığı notları alır. Deftere Asya’nın fotoğraflarını yapıştırır.

Bu arada Gönül, Haluk’un kendisini boşayacağını ve buluştuğu kadınla bir ilişkisi olduğunu düşünüp İstanbul’un en iyi avukatını tutup kocasından boşanmaya karar verir. Avukatına Haluk’un her şeyini elinden almak istediğini söyler. Haluk, Gönül’e avukatla Derin için görüştüğünü dese de onu inandıramaz.

Asya, Bahar ile Derya’yla konuşmak için buluşur. Onların buluştuğu restorana Derin ile Leyla gelir. Asya, Derin’in Leyla’yı önceden tanıdığını Aras’ın evli olduğunu bildiğini ve kendisinden sakladığını anlar. Derin’den intikam almak için onun duyacağı şekilde Volkan’ı arayıp ertesi gün arkadaşlarıyla ona geleceklerini söyler.

Derin, o gün gidip onları camdan ağlayarak izler. Gönül, oraya gidip kızını oradan uzaklaştırır. Kıskançlık krizlerine giren Derin, vakfa gidip Asya’nın evli bir adamla, hemde hastasıyla beraber olduğunu söyler. Asya, onu dinlemeden hastanenin baş hekimlik teklifini kabul eder.

Aras, hastanenin bir kısım hissesini alıp hastaneyi dar boğazdan kurtarır. İşlerini halleden Aras, Türkiye’ye geri döner. Onun başından geçenler haberlere konu olur. Volkan, haberleri izleyip şok olur. Eve gelen Aras, karşısında Asya’yı bulur.

Sadakatsiz 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras’ı Evinde Karşılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler