Ana SayfaDizilerMasterChef 14. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 14. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, eleme oyunuyla ekrana geldi. Yarışmanın 14. hafta eleme gecesinde hafta içi eleme potasına düşen altı yarışmacı ilk turu geçmek için mücadele etti. İlk turu geçen üç yarışmacı yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantiledi. MasterChef 14. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 14. Bölüm 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

MasterChef 14. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2021, eleme bölümüyle ekrana geldi. Altı eleme adayı ilk tur için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, yarışmacılara pancar verip o ürünle en iyi yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Yarışmacılar en iyi yaratıcı yemeği yapmak için büyük bir mücadele verdi.

14. HAFTA BİRİNCİ ELEME TURU!

Eleme turunun ilk oyununda, yarışmacılar en iyi yaratıcı yemeği yapmak için ellerinden geleni yaptı. Verilen süre bitti ve yarışmacılar yaptıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Şefler, gereken değerlendirmeyi yaptıktan sonra, en başarılı üç tabağı yapan yarışmacıların isimlerini açıkladı.

İlk turu başarıyla kazanan Mert, Görkem ve Hasan oldu. Geriye kalan Araz, Safanur ve Pelin ikinci tur için tekrar mutfağa girdi.

İKİNCİ ELEME TURU!

İkinci leme turunda Danilo şef, kendi imza yemeğiyle yarışmacıların karşısına çıktı. Önce onlara yemeğini tanıtıp onlara yemek hakkında püf noktaları verdi. Yarışmacılar, Danilo şefin yemeğini en iyi şekilde yapmak için mutfakta var güçleriyle savaştılar.

Verilen süre içinde, her üç yarışmacı da yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yemekleri değerlendirdi ve ikinci eleme turunun en başarılı yemeğini yapan yarışmacının kim olduğunu açıkladı.

İkinci eleme turunun en başarılı yemeğini yapan yarışmacı Safanur oldu. Safanur, yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantiledi. Geriye kalan Araz ile Pelin, arasından en iyi tabağı yapan Araz oldu. Araz da en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.

MasterChef’in 14. haftasının elenen yarışmacısı Pelin oldu. Şefler, Pelin’e övgüler yağdırdı ve onun bu hanımefendi tavrını hiç kaybetmeyip hayatında başarılar diledi. Pelin, arkadaşlarıyla veda ettikten sonra yarışmaya veda etti.

MasterChef 14. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler