Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Kendisiyle İlgili Saklanan Gerçeği...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Kendisiyle İlgili Saklanan Gerçeği Öğrenecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 22. yeni bölümüyle 1 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nalan, Cana ile babasını birlikte gördükten sonra gidip onunla konuşur ve ona babasından uzak durmasını ister. Adil, Cana’ya kendisini kaptırıyor ve sürekli onunla mesajlaşır. Bu durum Feride’nin gözünden kaçmaz. Muzo, Meliha’yı kız arkadaşı Meliha olarak eve getirir. O sırada Hayri eve gelir. Hayri, Meliha’yı görecek mi? Camdaki Kız 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, kendisiyle ilgili saklanan gerçeği öğrenecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Kendisiyle İlgili Saklanan Gerçeği Öğrenecek Mi?

Camdaki Kız 22. bölüm 1. fragmanında; Muzo’nun ilişkisi aile içinde kaosa sebep oluyor. Sedat durumu değiştirmeye çalışırken Gülcihan Muzo’nun iyiliğini düşünmeye çalışıyor. Öte yandan Feride, Adil’in peşine Nalan’ı takıyor. Adil’in gittiği mezar ise Nalan’ı oldukça şaşırtıyor.

İşte Camdaki Kız 22. bölüm 1. fragmanı….

CAMDAKİ KIZ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Sedat’la Cana’yı birlikte yakalamayı beklerken onu babasıyla görür. O sırada annesi arar ve Nalan babasının dışarıda bir toplantıya gittiğini öğrenir. Cana, Adil’i çok etkilir. Adil, erkenden kalkıp sporuna gidip telefonunun şifresini değiştirip sürekli Cana’yla mesajlaşmaya başlar.

Gece Nalan, durumu Sedat’a anlatıyor. Onun telefonuna Cana’nın gönderdiği mesajları okuduğunu ve onun buluşmak istediği restorana gittiğini, orada babasının Cana’yla buluştuğunu gördüğünü anlatıyor. Sedat, Nalan’a bu yaptığı için çok kızıyor.

Ertesi gün Cana’yı arayıp ailesine yaklaşmaması için onu uyarıyor. Ayrıca telefonlarına cevap vermeyince Nalan Cana’nın yanına gidip onu sözleriyle yerin dibine sokuyor. Cana, Nalan’a babasıyla görüştüğünü inkar etmiyor. Ancak onu bir baba gibi dertleşecek bir dost gibi gördüğünü söylüyor.

Nalan ona son olarak babasından uzak durmasını ister. Sedat, yeni açacağı otelin açılışı için basına karşı konuşma yapar. Konuşmadan sonra basından kendisine soru sormalarını ister. Ama her soru Nalan hakkında olunca Sedat çok bozulur. Nalan’ın popülerliğinin kendisinin önüne geçtiğini anlayıp toplantıyı sonlandırır.

Feride, Adil’in sürekli telefonla görüştüğünü ve mesajlaştığını anlır. Onu takibe alır. Evde Muzo’nun bir kız arkadaşı olduğu haberi yayılır. Muzo, annesinin ısrarıyla Meliha’yı ailesine Melisa olarak tanıtır ve onu mecburen yemeğe davet eder.

Meliha, hayatında görmediği bir servet değerindeki mücevherleri Muzo’dan hediye olarak alır. Annesi Muzo’yla konuşup onu kendisinden daha çok mutlu edecek birinin olduğuna çok sevindiğini söyler. Meliha eve gelir. Tüm soruları ezberlediği şekilde cevap verir.

Sedat, Meliha’nın boynundaki dövmeden onun bir hayat kadını olduğunu ve onunla birlikte olduğunu hatırlır. Yemek güzel geçiyor. Eve Hayri misafirini evine bırakmak için gelir. Muzo, kız arkadaşını kendisinin eve bırakmasını söylese de annesi onu oyalar. O sırada Hayri eve giriyor. Meliha, ona görünmemek için elinden geleni yapar.

Camdaki Kız 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Meliha’yı Görecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler