Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye'nin Mutluluğu Han'ın Engeline Takılıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye’nin Mutluluğu Han’ın Engeline Takılıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 49. yeni bölümüyle 30 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naci, Safiye’nin yanına gelip Tomris’e yakın davrandığı için teşekkür etmek ister. Safiye onu eve alır. Kendisi de şifa kaptığı için Naci onunla ilgilenmek ister. Safiye, Naci’nin kendisinin ateşini elindeki aletle ölçmesini istemez. Naci’ye, tek bir yol kalır. Onu öpüp ateşini ölçer. Masumlar Apartmanı 49. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safile’nin mutluluğu Han’ın engeline takılıyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye’nin Mutluluğu Han’ın Engeline Takılıyor!

Masumlar Apartmanı 49. bölüm 1. fragmanında; Ceylan, ne olursa olsun Han’la tekrar birlikte olmak istiyor. Han ise, İnci’yi unutamıyor ve Ceylan’a güvenemiyor. Naci, Safiye’nin elini tutup artık bunları aşması gerektiğini söylüyor. Han ise, Safiye’nin sırf Naci’nin kızına bakmak için onunla birlikte olduğunu düşünüp. Onun Naci’yle birlikte olmasını istemiyor.

İşte Masumlar Apartmanı 49. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Han, Ceylan’la karşı karşıya geliyor ve ondan hayatından çıkmasını ister. O sırada Safiye, Han’ı arar ve kaybolduğunu söyler. Ceylan, Han’la birlikte gidip ondan önce Safiye’yi bulur ve onu evine kadar götürür.

Rüya ile Esra, Ceylan’ı Safiye’yle birlikte eve girerken görür. Her ikisi de büyük bir şok yaşar. Safiye, önce eve girip odasına kapanır. Sonra, çıkıp Ceylan’ı eve kahveye davet ediyor. Ama Han, bu duruma engel oluyor. Ceylan, başka zaman Safiye’yle kahve içmek için sözleşiyor.

Gülben, Esat’la görüşmek için dışarı çıkıyor. Esat, onun yanındayken ailesiyle görüşüp onların eve geleceğini öğrenip onaylıyor. Gülben, Esat’ın ailesine kendisiyle hala beraber olduğunu söylemediği için biraz bozuluyor. Ama ona belli etmiyor.

Tomris, hastalanıyor. Safiye, onun hastalandığını öğrenince hemen onu Neriman’a arattırıp çorba yapmak istediklerini söylüyor. Naci, Safiye’nin Neriman’dan bunu yapmasını istediğini anlıyor. Safiye, dayanamayıp Tomris’in yanına gidiyor.

Tomris, annesini sayıkladığı anlarda yine annesinin hayalini görüp orayı terk ediyor. Han, Ceylan’ın evine gidip o geceyi onunla geçiriyor. Ertesi gün yine Han, büyük bir terk edilme psikolojisine giriyor ve onu yine terk ediyor.

Masumlar Apartmanı 49. Bölüm Ön İzleme Yayında! Naci Safiye’nin Ateşini Ölçmek İçin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler