Ana SayfaDizilerKalp Yarası 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit'in Kalbini Çok Kırıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit’in Kalbini Çok Kırıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 22. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe’nin dedesi uzaktan Hande’ye ateş eder. Kendisinin Ayşe’nin dedesi olduğunu açıklar. Ayşe ise, kendisinin kimsenin torunu olmadığını söyler. Hande, gözaltına alınır. Artık olanlardan çok sıkılan Ayşe, İstanbul’a dönmeye karar verir. Ferit ile Azade, onu bu kararından döndürmeye çalışır. Kalp Yarası 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe, Ferit’in kalbini çok kırıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe Ferit’in Kalbini Çok Kırıyor!

Kalp Yarası 22. bölüm 2. fragmanında; Ayşe, artık mücadele etmekten yorulup İstanbul’a dönmeye karar veriyor. Dedesi ise, sırf diğer torununa verilecek böbrek için Ayşe’yi torunu olarak kabul ediyor. Ferit, Ayşe ile konuşmaya gidiyor. Ancak Ayşe, onu sevse de onun la olamayacağını söylüyor.

İşte Kalp Yarası 22. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1463581720922497033

KALP YARASI 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Mirza, manevi dedesinin emriyle öz torunu Ayşe’nin böbreğini alıp, diğer torunu Elif’e nakletmesini ister. Ayşe, bayıltılıyor. Ama Mirza, onun böbreğini almak istemez. Dedesi, gelip Mirza’ya silah çeker. Mirza ise, Ayşe’nin bu ameliyata hazır olmadığını ikna eder.

Ayşe, yarı baygın evinin önüne bırakılır. Azade, Ayşe’nin eve geldiği haberini Ferit’e verir. Ayşe, başına gelenlerden habersiz hala kaybettiği bebeği için üzülür. Hande, iş bahanesiyle Betül’ü İstanbul’a gönderip Yaman’la birlikte olur. Betül, İstanbul’dan erken döner.

Onları kendi yatağında birlikte görür. Ama onlara bir şey belli etmeden evden çıkıp Yaman’ı arar. Ona İstanbul’dan döndüğünü beş dakikaya evde olacağını söyler. Hande, Betül’ün görmesi için iç çamaşırını özellikle yatak odasında bırakır. Betül o iç çamaşırını paket yapıp Hande’nin evine gider.

Yaman’da çağırıp onun yanında kutuyu açtırır. Hande’ye, Yaman’la arasını bozmak için böyle bir oyun oynadığını bildiğini söyler. Zümrüt, kızının bunu da yapmış olacağına inanamaz. Eve gittikten sonra Yaman’a her şeyi bildiğini, asla ondan boşanmayacağını Hande’yi amacına ulaştırmayacağını söyler.

Hüseyin’in davası görülür. Ferit, Baha’nın videosunu hakime izletir. Hüseyin, tutuklu yargılanmak üzere tekrar ceza evine atılır. Ferit’in aklına Hande’nin Ayşe’nin yediği bir şeyden zehirlendiğini söylemesi takılır. Onun karşısına çıkıp bunu nereden bildiğini, Ayşe’yi onun mu zehirlediğini sorar. Hande ise, inkar eder.

Ayşe, Mirza’nın yanına gidip onda kendisinin çocukluk fotoğraflarının ne aradığını sorar. Mirza ise, onun ilkokul arkadaşı olduğu yalanını uydurur. Ayşe, zehirlendikten sonra hastanede Hande’nin başındaki hemşireyi görüntülü aradığını hatırlar. Azade’nin silahını alıp Hande’yi arayıp buluşur.

Ayşe, silahını Hande’ye doğrultup kendisini defalarca kez öldürmeye çalıştığını ama bebeğini öldürmesini affetmeyeceğini söyler. Bu arada Zümrüt, kızının Ayşe’yi zehirlediğini anlar ve merdivenlerden yuvarlanır. Ferit’i arayıp ondan yardım ister. Bu arada Hande, Ayşe’nin elinden silahı almaya çalışır.

Kalp Yarası 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe İstanbul’a Dönmeye Karar Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler