Ana SayfaDizilerElkızı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeliha Kapatıldığı Yerden Kaçmayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Elkızı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeliha Kapatıldığı Yerden Kaçmayı Başarıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bekir, Ezo’yu kaçırıp bir kulübeye kapatıyor. Cavidan, Bekir’den bu durumu öğreniyor. Ona bir çanta dolusu para ayarlayıp yanına gidiyor. Ezo, Bekir’in evlenme teklifini kabul etmeyince o da kulübeyi ateşe veriyor. Seher, onu son anda kurtarıyor. Ali, Ezo’ya evlenme teklif etmek için hazırlık yapıyor. Harun, Ezo’yu takip edip Ali’nin hazırladığı evlenme teklifini kendisi yapıyor. Elkızı 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeliha, kapatıldığı yerden kaçmayı başarıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Zeliha Kapatıldığı Yerden Kaçmayı Başarıyor!

Elkızı 7. bölüm 1. fragmanında; Ezo’nun doğum günü geliyor. O gün annesini kaybeden Ezo, doğum gününü kutlayamıyor. Zeliha, kendisini Cavidan’ın kapattığı yerden kurtuluyor ve kızının yanına gidiyor. Ezo, öldü zannettiği annesiyle karşılaşacak mı?

İşte Elkızı 7. bölüm 1. fragmanı…

ELKIZI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bekir, Ezo’yu bayıltıp kaçırıyor ve onu götürüp bir kulübeye kapatıyor. Ezo, eli kolu bağlı bir şekilde kulübede mahsur kalıyor. Bekir, tekrar hastaneye dönüp Cavidan’a Ezo’nun elinde olduğunu söylüyor. Cavidan, Ezo’ya Bekir’in zarar vermesinden korkup komutana bir şey söyleyemiyor.

Bekir, Ezo’nun yanına gidip ona kendisiyle evlenmesini istiyor. Eğer kabul etmezse onu karakola şikayet edeceğini söylüyor. Ezo, onunla evlenmeyeceğini ne isterse yapmasını istiyor. Aslı, para çekip Harun’a verdiği için borçluları evini ve iş yerini talan ediyor. Böyle olunca da hemen hastaneden çıkıp Harun’un yanına geliyor.

Harun, annesine kızdığı için bir otele yerleşiyor ve içmeye başlıyor. Cavidan, evde ne kadar para ve altın varsa bir çantaya dolduruyor. Bekir’e götürmek için evden çıkarken Ali ile komutanla karşılaşıyor. Seher, Cavidan’ın arabasının bagajına saklanıyor.

Cavidan, Bekir’le buluşmaya gidiyor. Ona çanta dolusu para ve altını verip torununu serbest bırakmasını istiyor. O ise, kendisinin Ezo’yla evlenip tüm varlığın sahibi olacağını söylüyor. Seher, bagajdan tüm konuşulanları duyuyor.

Bu arada Ezo’nun telefon sinyallerinin en son görüldüğü yer bulunuyor. Jandarma oraya doğru giderken Seher, Bekir’in Ezo’yu sakladığı yeri buluyor. Bekir’in, kendisiyle gönül eğlendirdiğini, Ezo’yla evlenmek istediğini duyuyor. Ezo, Bekir’le asla evlenmeyeceğini söyleyince oda kulübeyi ateşe veriyor.

Seher, Ezo’yu alevlerin arasından kurtarıyor. Ali, Ezo’ya evlenme teklif etmek için birlikte buluştukları kulübeye sürprizler hazırlıyor. Ezo, oraya giderken Harun, onu görüyor. Yerde bir yüzük buluyor.

Ona bakarken Ezo, dışarı çıkıyor ve Harun, Ali’nin Ezo’ya yapacağı evlenme teklifinin üzerine konuyor ve ona evlenme teklifi ediyor. Ezo ise, Harun’la evlenmeyi düşünmeye başlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler