Ana SayfaDizilerKardeşlerim 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Videoyu Görünce Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Videoyu Görünce Şok Oluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 30. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif, Melisa’yı tedavi için yurt dışına gönderiyor. Ömer, her yere ilan asıp abisinin ölümünü gören olup olmadığını bulmaya çalışıyor. Kaza anının görüntüleri elinde olan kişi Ömer’i arıyor. Kaan, babasına durumu haber veriyor. Akif, parayla adamın telefonunu alıyor. Kırıp çöpe atıyor. Şengül, o telefonu alıp tamir ettiriyor. Kardeşlerim 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şengül, videoyu görünce şok oluyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Şengül Videoyu Görünce Şok Oluyor!

Kardeşlerim 31. bölüm 1. fragmanında; Şengül, tamir ettirdiği telefonuna kendi kartını takıyor. İçini açıp videolara bakarken Kadir’in kaza yaptığı anın videosunu seyrediyor. Şengül, izledikleri karşısında şok oluyor. Şengül, bundan sonra ne yapacak?

İşte Kardeşlerim 31. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1464704741616021504

KARDEŞLERİM 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer, abisi öldükten sonra onun ölümüne kimler sebep olduysa bulmaya çalışıyor. Her yere ilanlar asıp kazayı gören varsa bulmaya çalışıyor. Akif, Melisa’yı tedavi için yurt dışına gönderiyor. Bu arada Kaan’dan, okulda gözü kulağı olmasını istiyor. Süsen’den gözünü ayırmamasını istiyor.

Ömer, işteyken bir görgü şahidi ona mesaj çekiyor. Heyecanlanan Ömer, restoranın tabaklarını kırıyor. İş yeri sahibi Ömer’i işten çıkartıyor. Asiye, okuldan çıkışta evlere temizliğe gidip eve para getirmek için uğraşıyor.

Okuldayken Ömer’i birisi arıyor ve kaza anına dair elinde görüntüler olduğunu söylüyor. Ömer, hemen adamın bulunduğu adresi alıyor. Kaan, adresi duyuyor ve hemen babasını arıyor. Okulda olan Akif, hemen Ömer’in dışarı çıkmasını engellemek için bir toplantı yapıyor.

Bu sırada Kaan, gidip adama kendisini Ömer olarak tanıtıp elindeki videoyu kendisine gönderiyor. Akif, onun videoyu gördüğünü öğrendikten sonra Ömer oraya gitmeden adama yüz bin lira teklif edip elindeki telefonu satın almak istiyor. Adam ise iki yüz bin lira istiyor. Akif, o parayı verip telefonu alıyor.

Akif, Orhan’ın yerine başka birini alıyor. Orhan, eski işine yani hademeliğe geri dönmek zorunda kalıyor. Harika, Oğulcan’la dışarı çıkıyor. Onunla eğleneceklerini söyleyip gidip bir mağazadan hırsızlık yapıyor. Mağaza sahibi durumu öğreniyor. Oğulcan, babasını arıyor ve ondan 550 lira para istiyor.

Orhan, kömür alacağı parayı gidip Oğulcan’ı kurtarmak için veriyor. Şengül, Harika’nın yanına gidip onun saçlarından tutup ondan oğlundan uzak durmasını istiyor. Akif, elindeki telefonu kırıp çöpe atıyor. Şengül, telefonu yaptırıp içine kendi kartını taktırıyor. Telefonun içerisinde başkalarına ait fotoğraflar buluyor.

Kardeşlerim 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Kaza Anının Videosu Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler