Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Koray Melisa'ya Yenilmeyi...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Koray Melisa’ya Yenilmeyi Hazmedemiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, bebeğini kaybediyor. Ural, kızının biyolojik babası olmadığını öğreniyor. Neyla, Melisa’yı ellerindeki video ile köşeye sıkıştırıp imza almaya çalışıyor. Azra ile Yıldırım, yaptıkları plan sayesinde Melisa onların planlarını suya düşürüyor. Koray, Melisa’ya yenilmeyi hazmedemiyor ve evini basıyor. Melisa ise, kendisini savunmak zorunda kalıyor.

Salı Dizileri 2021

Koray Melisa’ya Yenilmeyi Hazmedemiyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Melisa Koray davasını konuşurken Azra fenalaşıyor. Yıldırım onu kucağına alıp hastaneye yetiştiriyor. Ama Azra, bebeğini kaybediyor. Azra’nın bebeğini kaybetmesiyle Sergen’in ondan boşanmaya direnmesi suya düşüyor. Yine de son kez Azra’yla konuşmaya gidiyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Levent, iş seyahatinden eve döndüğünde karısının büyük sürpriziyle karşılaşıyor. Ancak papağanın konuşmalarından karısının kendisini aldattığını anlıyor ve papağanını alıp Sanem’e gidiyor. Sanem, kadını takip ettirip onu ispat ediyor. Levent, karısını komşusunun kocasıyla kendi yatağında yakalıyor.

Azra ile Yıldırım, Melisa’nın avukatı olarak Neyla ile Koray’la buluşuyor. Neyla, ellerindeki videoyla Melisa’yı tehdit edip onu boşanmaya ve çocuğunun velayetini Koray’a vermeye zorluyor. Melisa, önce protokolü imzalıyor. Sonra yırtıyor ve dışarıda bekleyen basının önüne geçip konuşmaya başlıyor.

Önce, kocasının yaptığı açıklamanın asılsız olduğunu söyleyip sonra anlaştığı reklam filminin tanıtımını yayınlıyor ve alacağı parayı kendisi gibi eşinden şiddet gören kadınlara sahip çıkacak olan yeni bir vakfa bağışlayacağını açıklıyor. Koray, Melisa’nın bu açıklamasından sonra ona yenilmeyi hazmedemiyor.

Sergen, Azra’dan çekişmeli boşanmak için Neyla’nın yanına gidiyor ve ondan kendisinin avukatı olmasını istiyor. Neyla, onu savunmayı önce kabul etmiyor. Ancak, Azra ve Yıldırım’dan intikam almak için bu teklifi düşünüyor.

Çolpan, Erman’ın da yardımıyla Serhat’ı köşeye sıkıştırıyor. Yıldırım’ın davasına baktığı velayet davası için Nedim’in hapiste kalmasını sağlayacak delilleri ondan alıyor. Bu olaydan sonra Erman, Çolpan’a büyük bir sürpriz hazırlıyor ve ona kızlarıyla değil onunla ortak olmak istediğini açıklıyor.

Ona hazırlattığı odayı gösteriyor. Çolpan, sevinçten havalara uçuyor. Ural, kızının biyolojik babası olmadığını öğreniyor. Ancak yine de kızını Eylül gibi bir kadına bırakmak istemiyor. Melisa evine gidiyor. Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen Koray onu takip edip peşinden eve giriyor. Azra, Melisa’nın kapısını çalıyor. Kapıyı Melisa açıyor ve Koray’ı öldürdüğünü söylüyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melisa Koray’ı Öldürüyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler