Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 50. Bölüm Ön İzleme Yayında! Anıl Gülben'i Zor Gününde Yalnız...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 50. Bölüm Ön İzleme Yayında! Anıl Gülben’i Zor Gününde Yalnız Bırakmıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı. 49. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, şifayı kapıyor. Başta Naci, herkes onu iyileştirmek için seferber oluyor. Gülben, babasıyla birlikte Esat’la buluşmaya gidiyor. Esat’ın babası arayınca Hikmet telefonu alıyor ve ona yarım akıllı kızını kendilerine kakalamaya çalıştıklarını söylüyor. Bunu duyan Gülben, büyük bir karar aşamasına giriyor. Masumlar Apartmanı 50. bölü ön izleme yayında. Anıl, Gülben’i zor gününde yalnız bırakmıyor.

Salı Dizileri 2021

Anıl Gülben’i Zor Gününde Yalnız Bırakmıyor!

Masumlar Apartmanı 50. bölüm ön izlemesinde; Tomris, Safiye’ye sürpriz yapıp ona kurabiye getiriyor. Safiye’nin aklına Memduh beyin söyledikleri geliyor. Gülben, doktor randevusuna giderken Anıl’la karşılaşıyor. Anıl, onunla doktora birlikte gitmeyi teklif ediyor. Gülben’de, kabul ediyor.

İşte Masumlar Apartmanı 50. bölüm ön izlemesi…

MASUMLAR APARTMANI 49. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, hastalanıyor ve kimseye mikrop bulaştırmak istemiyor. Gülben, Esat’la buluşmak için randevulaştığı için onu babasıyla birlikte gönderiyor. Naci, Safiye’nin hasta olduğunu duyup meyve alıp onun yanına geliyor. Safiye, ateşine baktırmak istemeyince Naci onu alnından öpüp ateşine bakıyor.

Naci, Safiye’ye artık değişmesini söylüyor ve onun elinden tutuyor. Mutfağa girip ona meyve hazırlamak istiyor. Ama Safiye buna müsaade etmiyor. Hikmet, Ceylan’ı ve Han’ı arayıp hepsini birden bir araya getirmeyi planlıyor. Ceylan, hemen geliyor. Naci, Safiye’ye kızıyor ve Ceylan gelince o evden ayrılıyor.

Gülben, babasıyla birlikte Esat’la buluşuyor. Esat’ın babası arıyor. Hikmet, telefonu onun elinden alıp oğlunun yanında kendisinin olduğunu söylüyor. Esat’ın babası Hikmet’e, yarım akıllı kızını kendilerine kakalamakla suçluyor. Gülben, çok bozuluyor ve babasını alıp oradan kalkıp eve dönüyor.

Safiye, Naci’nin kalbini kırdığı için çok üzülüyor. Ceylan, Safiye’yle konuşurken Han geliyor. Han, ablasının Ceylan’la kendisini barıştırmak istediğini düşünüp onun kalbini kırıyor. Ona, başkalarının çocuklarına bakacağına kendisinin çocuk yapıp kendi çocuklarına bakmasını ama onun bunu yapamayacağını söylüyor.

Ceylan, Han’a onsuz bir gece bile uyku ilacı içmeden uyuyamadığını, onu hiç unutmadığını söylüyor. Han, Ceylan’a ona inanmadığını söyleyip ondan gitmesini istiyor. Ceylan, valizlerini toplayıp İstanbul’dan ayrılmaya hazırlanıyor.

Safiye, Ceylan’ı arayıp Han’ın kendisini kazan dairesine kapattığını söylüyor. Ceylan, hava limanından dönüp Han’ı oradan çıkartmaya çalışıyor. Han, kapıyı açıyor ve Ceylan’a onun yine gideceğini bildiğini söylüyor. Ceylan, Han’ın yanına gidip onu sevdiğini ve onu bırakmayacağını inandırmak için onunla birlikte yere yatıyor.

Masumlar Apartmanı 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye’nin Mutluluğu Han’ın Engeline Takılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler