Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayaz Ozan'ın Kardeşimi Çıkıyor?

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayaz Ozan’ın Kardeşimi Çıkıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağma, Atlas’ın Ozan’ın çocuğu olduğunu öğrenip hemen Çınar’la görüşüyor ve onlardan hemen Londra’ya gitmelerini istiyor. Musa, Esra’nın Çınar’a bu oyunu orada sürdürmenin zor olacağını söylediğini duyuyor ve gidip duyduklarını Ozan’a anlatıyor. Ozan, düğünde Esra’ya kendisinden ne sakladığını soruyor. Ekrem ile Elif’in düğününe Ayaz geliyor. Ayaz, Ozan’ın kardeşimi çıkıyor?

Cuma Dizileri 2021

Ayaz Ozan’ın Kardeşimi Çıkıyor?

Aşk Mantık İntikam 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağla, Çınar ile Esra’yı tartışırken görüp konuşmalarını dinliyor. Atlas’ın Ozan’ın oğlu olduğunu öğrenip tutuşmaya başlıyor. Esra, Çınar’a eğer o gelmezse kendisinin Atlas’la Lontra’ya gideceğini söylüyor. Menekşe, Atlas’tan annesinin babasının hiç elini tutup onu öpmediğini söylüyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bunu duyan Menekşe, Esra’yı sıkıştırıyor ve ona kendisinden bir şey saklamasını istemediğini söylüyor. Çağla, Çınar’ı arayıp ona Atlas’ın Ozan’ın oğlu olduğunu bildiğini, hemen Esra’yı da alıp Londra’ya dönmelerini istiyor. Çınar ise, artık Türkiye’de kalmaya karar verdiklerini söylüyor.

Atlas, Türkiye’den gideceklerini duyup evden kaçıyor. Durumu öğrenen Ozan, Esra’yla birlikte Atlas’ı arıyor. Çınar, durumu öğrenip hemen mahalleye geliyor. Ozan ile Esra, Atlas’ı bulup mahalleye dönüyor. Çınar, Atlas’ı Ozan’ın kucağında görünce kıskançlık krizine giriyor ve hemen Esra’yı Atlas’ı alıp evlerine götürüyor.

Musa, Çınar ile Esra’nın tartışmalarına şahit oluyor. Esra’nın bu yalanı burada sürdürmenin zor olacağını, Lontra’da bu yalanı saklamanın daha kolay olduğunu söylediğini duyup, gidip Zeyno’ya duyduklarını soruyor. Zeyno, bildiği halde gerçekleri Musa’ya anlatamıyor. Musa, duyduklarını Ozan’a anlatıyor. Ozan, gidip Çağla’yla konuşuyor ve ona artık kağıt üzerindeki evliliklerini bitirmek istediğini, bu evliliği sürdürmenin Ela’ya zarar verdiğini söylüyor.

Bu arada Esra, Ayaz isimli birinin şirketlerini zarara sokan şirketin hissedarı olduğunu öğreniyor. Ozan, gidip Ayaz’ın karşısına çıkıyor ve onun kim olduğunu neden kendileriyle uğraştığını soruyor. O da, yakında kendisini tanıyacağını söylüyor. Ekrem ile Elif’in düğünleri oluyor. Esra ile Ozan, onların nikah şahidi oluyor.

Çağla, onları yan yana görmekten çok rahatsız oluyor ve kıskançlıktan deliye dönüyor. Ayaz, düğüne gelip Elif’i tebrik ediyor. Elif, onu tanımadığını söylüyor. Ozan, Esra’ya kendisinden ne sakladığını soruyor. Ayaz’ın düğüne geldiğini öğrenince gidip ona, orada ne işi olduğunu soruyor. Ayaz ise, Ozan’a kardeşinin düğününe geldiğini söylüyor.

Aşk Mantık İntikam 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan’ın Bir Düşmanı Ortaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler