Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan'ın Bir Düşmanı Ortaya...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan’ın Bir Düşmanı Ortaya Çıkıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 25. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çınar, Esra ile Atlas’ın yanında Ozan’ı görmeye dayanamaz. Esra ile Çınar, bu yüzden tartışmaya başlar. Çınar’ın bu yaptığı kıskançlığa Esra çok öfkeleniyor ve ona bunu daha önce konuştuklarını söyler. Aşk Mantık İntikam 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ozan’ın, bir düşmanı ortaya çıkıyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan’ın Bir Düşmanı Ortaya Çıkıyor!

Aşk Mantık İntikam 25. bölüm 2. fragmanında; Esra, Ozan’ın yanına gidip ona Aras diye bir adamın ortaya çıktığını ve onun kendileri hakkında her şeyi bildiğini, onun kendilerini dolandıran şirketin hissedarı olduğunu söylüyor. Ozan, Aras’ın karşısına geçip onun kendilerinden ne istediğini soruyor. Oda, kendisini onun çok iyi tanıdığını söylüyor. Ozan, Aras’ı nereden tanıdığını hatırlayabilecek mi?

İşte Aşk Mantık İntikam 25. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Esra, yokken Ozan günlük ilişkiler yaşamaya başlar. Çağla ile de barışmaz. Esra, Londra’ya döndükten sonra hamile olduğunu öğrenir. Çocuğunu tek başına büyütmeye karar verir. Çınar, Esra’yı görmeye Londra’ya gittiğinde onun hamile olduğunu anlar.

Esra ona durumu anlatır. İkili bu sırrı saklamak üzere anlaşıyor. Çınar, Esra’yla evlenir. Yıllar sonra Esra ile Çınar, Türkiye’ye döner. Ozan, Esra’nın döndüğünü öğrenir. Mahalleye giden Ozan, Atlas ile karşılaşır. Onu kucağına alıp annesine bulmaya çalışırken onun Esra’nın oğlu olduğunu öğrenir.

Çağla, Esra’ya mutlu aile tablosu göstermek için kızı Ela için doğum günü hazırlar. Onları da oraya davet edip Ozan’la mutlu aile pozu verir. Bu arada Mert’in parası biter ve Çağla’dan yine para ister. Arif, Çağla’nın yüklü miktarda para aktardığını öğrenir ve kızının bu parayı kime gönderdiğini araştırır.

Mert’e gönderdiğini anlayınca Çağla’yla konuşur. Çağla, Ela’nın babasının Mert olduğunu itiraf etmek zorunda kalır. Arif, Ozan’ın bu durumu bilmesi gerektiğini söylerken kalbi sıkışıp fenalaşır. Hastaneye kaldırılan Arif, Çağla’nın yalanına ortak olduğu için Çınar’a da çok kızar.

Arif, çocuklarını ve Esra ile Ozan’ı yanına çağırır. Onlara işi bıraktığını artık tüm işleri onların yürütmesini istediğini söyler. Çınar ile Esra’ya da Londra’ya dönmelerini istemediğini söyler.

Esra, Çınar’a onunla bu konuda anlaştıklarını Ozan’ın burnunun dibinde Atlas’ın onun oğlu olduğunu saklayarak yaşayamayacağını söyler. Çağla, onların konuşmasını duyar.

Aşk Mantık İntikam 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Kıskançlık Krizine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler